Philips geceucusu.com sitesini kapattırmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Papirus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OpeLT' Alıntı:
yaw opeli bazen eleştiriyoz diye opel satışlarıda azalırsa bu siteyi de kapatmasınlar sonra :) dikkat edelim bari eleştirilerimize ;)

İşin şakası o markayı her markayı olduğu gibi seveni de var sevmeyenide. Eleştiri ve tartışma olacak tabiki... neler görüyoruz ne forumlar görüyoruz..
Bu tür bilgi tecrübe paylaşım amacı güden forumların kapanması çok mantıksız ve gereksiz geliyor bana..
Hele de satışlarının düşmesi bu site yüzünden olacağına imkan yok bence..
Yoksa şikayet.com sitesini ödül vermek yerine kapatmaları gerekirdi...

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
SANSÜRÜN TA KENDİSİ :(

ben o geceucusu sıtesını ılk sızden duydum vede sımdı sıteye gırdım kapalı felan degıl

Ben de o sitenin halen aktif bi üyesi olarak alınan bu kararı esefle kınıyorum ... :(

mdellal' Alıntı:
Ben de o sitenin halen aktif bi üyesi olarak alınan bu kararı esefle kınıyorum ... :(

geçenlerde bi anket vardı oyumu sana attım abi en umutsuz soruyu sormuşsun herhalde forumda :D:D:d

astrammm' Alıntı:
ben o geceucusu sıtesını ılk sızden duydum vede sımdı sıteye gırdım kapalı felan degıl
Evet arkadaşlar astrammm mın dediği gibi site açık şuanda(20.29) inşallah devam eder.:pon:

T.C.
Şişli 3.Asliye Hukuk Mahkemesi
İhtiyati Tedbir talebi üzerine bu siteye erişim kapatılmıştır.

Site açık değil arkadaşlar;böyle bir yazı ve mahkeme kararının bir kopyası var.:confused: :confused: :confused:

kardes bende bilmiyordum az önce girdim çalışıyor kararı bozdular herhalde

maxwell' Alıntı:
T.C.

Şişli 3.Asliye Hukuk Mahkemesi

İhtiyati Tedbir talebi üzerine bu siteye erişim kapatılmıştır.

Site açık değil arkadaşlar;böyle bir yazı ve mahkeme kararının bir kopyası var.:confused: :confused: :confused:
Bu çok ilginç 03-02.2007saat 21-12 açık tekrar kapanır diye bana lazım olanların no larını aldım. Üç kez kapatıp açtım açık.:good:

kurt.ibrahim' Alıntı:
Bu çok ilginç 03-02.2007saat 21-12 açık tekrar kapanır diye bana lazım olanların no larını aldım. Üç kez kapatıp açtım açık.:good:

www.geceucusu.com adresine bu karar nedeniyle erişemiyorum.Benim pc'den mi erişemiyorum yoksa? :sorry: :sorry: :cool:

www.geceucusu.com adresi girildiginde kapalı cıkıyor ama direkt forumun adresi yazıldıgında yani forum.geceucusu.com ,sitenin ana sayfasına bagflanıyor.yani sadece forum kapalı site acık

Geri