Peygamber Efendimiz (ALEYHİSSELAM) ile ilgiliankete mutlaka katılın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EbraR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hz. muhammed(s.a.v)nin bizim için değerini anlamak istemiyorlar.
hz.isa yı kendi elleriyle öldürdükleri için olabilir mi acaba?

yeni gördüm.. ama mücadele mücadeledir.. kullandım oyumu

Çok duyarlı bir davranış.teşekkürler.oyumu kullandım ve hayır oylarını görünce çok memnun oldum.doğrusu bu kadar fark da beklemiyordum.Bu da cnn denen adi kuruma ders olsun:mad:

Tamamdır...

:mad: :mad: saygısız şerefsiz insanlar böyle bi konuyu gündeme getirmeleri bile bence çok adice bişey buda gösteriyorki bir ülkenin gelişmesi o ülkedeki insanların eğitim seviyelerinin yukarıda olması onları adam etmiyo
:good: :good: :good:

Arkadaşlar , ben de sizlerle aynı düşüncüdeyim ama anketin tarihi 03 şubat 2006 ?? bu anket hala güncel mi?? bu CNN anketleri dolanıp duruyor net de.hala 2012 olimpiyatlari için oy kullanın diye mailler geliyor :(

güncel değil, muhtemelen sonuçlanmış ve sonuca göre harekette edilmiştir.. ama yukarıda ki mesajımda da dedim, mücadele mücadeledir. dinim için, peygamberim için ben yinede oyumu kullanmaya çalıştım.

Ben de oy verdim ayrı konu ama, dikkat çekmek istediğim bu tarz anketlerin çoğu güncelliğini kaybetmiş oluyor, yoksa oraya girip oy vermek kimseye zor gelmez.Boşa zaman kaybı olmasın yeter

Allah razı olsun.:alkis: Kullandım.

saygısız şerefsiz insanlar böyle bi konuyu gündeme getirmeleri bile bence çok adice bişey buda gösteriyorki bir ülkenin gelişmesi o ülkedeki insanların eğitim seviyelerinin yukarıda olması onları adam etmiyo

:alkis: :alkis: :good: :good:

Geri