Peuıgeot 406 hkk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dayımda bela olan bir xsara vardı citroen sattık şükürler olsun :D
şimdi 15 bine kadar bir araç bakıyoruz. benim aklıma peugeot 406 geldi. hem donanımlı hem kasası düzgün güncelliğini koruyan tipi var hemde kullananlar memnun. 2.0 olacak ve lpg'li olacak bu araç.bir tane buldum bakalım yeni ön takım motor yapılmış pazar bakmaya gideceğim. vectra b istedim ama çok yıkık bu paralara bayram öncesi diye kaptıran kaptırana. 406 hakkında fikriyatı olan varmı. ?

Peugeot_406_rear_20080118.jpg

0x0-1378844601-505055665970-40.jpg

Peugeot_406_2.0SRI_Turbo.jpg

halamın oğlun da var fatih 4-5 senedir kullanıyo çok memnun daha bir şikayetini duymadım. benim de binme fırsatım oldu arabasına gerçekten çok rahat ve konforlu donanım olarakda gayet iyi hemen hemen herşeyi var. ben çok beğenmiştim ondaki de 2.0 motor 140 bg di gayet güzel araba.

2000 model sonrası 138 bg d9 motorluymuş. 2000 öncesi d8 motorlu. d8'ler ortalama 1 lt yakın fazla yakıyormuş. bakalım bir tanede laguna bulduk icradan çıkma bizim tanıdıklardan biri almış eli ayağı düzgünse lagunaya dönebilirim. ikinci eli daha hızlı diye.

doğrudur kardeşim o kadar detaylı bilgim yok 406 ile alakalı ama konfor ve donanım olarak benim çok hoşuma giden bir araba RABBİM iyisini nasip etsin. lagunada güzel araba helede 2.0 motorluları ama 2.0 nin piyasası nasıldır bilmiyorum.

406 donanım ve görünüş olarak fena değil, parası da hesaplı sayılır, yanlız Vectra B ye oranla yol tutuşu ve performansını az biraz daha zayıf diye hatırlıyorum. Yakıt tüketimi de gene Vectra B den fazla ama LPG kullanacağına göre yakıtı dert etmemek lazım. 2.0 Laguna mı yoksa 406 mı diye soracak olursan ben Laguna derim.

406 donanım ve görünüş olarak fena değil, parası da hesaplı sayılır, yanlız Vectra B ye oranla yol tutuşu ve performansını az biraz daha zayıf diye hatırlıyorum. Yakıt tüketimi de gene Vectra B den fazla ama LPG kullanacağına göre yakıtı dert etmemek lazım. 2.0 Laguna mı yoksa 406 mı diye soracak olursan ben Laguna derim.

Ben de tam tersi hatırlıyorum savaş abi, yol tutuşu vectraya göre daha iyiydi 406'nın. Tabi işin içine 1999 modelden yukarısı Laguna RXT girerse, akan sular duruyor. Çok başka bir araba Laguna :sulanma:

Ben de tam tersi hatırlıyorum savaş abi, yol tutuşu vectraya göre daha iyiydi 406'nın. Tabi işin içine 1999 modelden yukarısı Laguna RXT girerse, akan sular duruyor. Çok başka bir araba Laguna :sulanma:

Mert 2004 yılında Vectra B'yi almadan evvel Passat, Mondeo, 406 ve Vectra B arasında bir türlü tercih yapamamıştım. Araba dergilerinde yapılan karşılaştırmalar ve test verilerini inceleyince ve bu üç arabayı kullanan arkadaşlarımın arabaları hakkındaki yorumlarını aldıktan sonra tercihimi Vectra'dan yana kullandım ;). Üst kat komşum elindeki 406 yı bana satmak için çok çabaladı ama ben almadım. 406 görünüş olarak halen güzel, donanım olarak Vectra B kasadan daha önde idi ama ben tercihimi yakıt ve güvenlikten yana kullandım :).

Mert 99 laguna 140 lik volvo motorlumu ? [MENTION=54413]Flea_[/MENTION]

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:03 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:02 ----------

Valla 406 taxi filminden buyana hastasi oldugum bir araba :D
Yol tutusu iyiymis hatta sahipleri bu arabayi peugeot mercedese inat uretmis falan diyorlar :)

eski peugeotlara yahudi mercedesi diyorlarmış ilk duyduğumda çok tuhafıma gitmişti =)

Tip olarak hoş bir araba, hatta 1 defa makyajlandı diye biliyorum. Ama yaş itibariyle sorun, sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum. Malum 307' lerde beyin sorunu vardı.

Geri