Peugeot 308 1.6 thp-honda civic elegance yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gökay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracimi satiliğa çikardim ve şu anda aklimdan geçen iki araç var 1.peugeot 308 1.6 thp ve honda civic elegance.
Peugeotun beni cezbenden tarafi motoru aslinda 1.6 150 hp hondanin ise donanim ve dizayni.bu iki araç arasinda kaldim.siz hangisini tavsiye edersiniz yada kullanan varsa kronik problemleri ve görüşlerinin yazarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Ekim ayından bu yana civic elegance kullanıyorum. Problemlerini sayacak olursam; Uzun yolda aracın kaputuna taş çarptığı zaman boyayı hemen kaldırıyor. Nokta şeklinde iz çıkıyor. Bej iç döşeme çabuk kirleniyor. 8000 km yaptım gözüme çarpan dezavantajlar bunlar. Taş problemini uzun yolda deri maske takarak çözdüm. Peugeot hakkında herhangi birşey söyleyemeyeceğim. Kapısını açıp içine dahi bakmadım.

308 güzel arabada, uzun vadede Peugeot'yu bilemeyeceğim:) Peugeot'nun benzinli motorları çok titreme yapıyor bunu gördüm, vızzzzz diye ses çıkarıyor benim gördüğüm bütün benzinli Peugeot'lar. Bence ikiside değil. Civic iyi araba ama rüzgar sesi alması hiç hoş değil. Sonra o beygir gücünü vermiyor tork düşük araba baygın. Az tükettiği söylenen yakıtı söylemeye bile gerek yok. Sürücü camı zamanla ses yapıyor. Bunlar benim bildiklerim.

bir yakınımda 308 in dizel versiyounu var kullanma fırsatım oldu ve araç içi geniş ferah ve kaliteli bir araç bence yol tutuşuda hoşuma gitti. civic hiç kullanmadım hatta yeni civice binmedim bile o yüzden yorum yapmıyayım

ilk tercihim civic olur...

Ben her türlü 308 derim , hem donanım açısından hem performans açısından 308 önde

aynı zamanda bir civic kullanıcısı olarak 10 defa sorsan 10 defa civic derim :) orta sınıfın en güzel en rahat iç dizaynı onda, dışıda bir o kadar çekici, 2. eli üzmez daha ne diyim Gökay bey :) :) 308 kullandım ama civicin yanında asla ve asla tavsiye etmem ;) bi test e çıkarsan zaten ne dediğimi çok çok iyi anlıycaksın ;)

civic leri test imkanım oldu donanım karoser 10 numara ama işin açıkçası o 125 hp lik motorun gücünü hissedemedim.308 150 hp lik versiyonunu daha test imkanım olmadı sadece 120 lik kullandım oda başarılı sayılırdı...

usta pug cok super gıdıyor gewrcekten bna gorede ıscılıgıde gusel eskılerıne nazaran hem gıt bnce dene burda yazılan kadar denemende senn ıcın cok etkılı olur bak...

fransız arabaları bence kötü hem motor hem de kasaları sağlam değil performansı için çok fazla söze gerek yok honda her zaman iyidir sorun fazla çıkartmaz avrupa da sıralama zaten söyledir mercedec-bmw-audi-ww-opel-honda-ford pug un ismi bile geçmez

Son düzenleme:
Geri