Peugeot 206'nın sağlamlığı (!) bi bakın bence :(

alınma ama o motor o hızla senin arabana çarpsın pek farklı olmaz
sana alınmam burak abi ;) yaa abi haklısın da motor o adı üstünde yani.. araba falan olsa çarpan, bir şey demem de.. biraz abartı geldi bana :(

sadece görüşüm, hepsi bu ;)

valla bana göre on numara araç her istediğim var araçta pişman değilim :)

gerçekten konforlu,sorunsuz,ekonomik ve parçası ucuz piyasası iyi bir araçtır.satarkende hiç zorluk çekmezsin.milletin ne dediğine bakmamana sevindim.bu arada araba otomatik miydi?

Senin arabana çarpsa o motosiklet 200km/s hızla sadece kapı sacın ezilir sanıyosun dimi Koray? :D
yauww taviki değil yavuz abi :D yukarıda da burak abiye açıkladım ya, biraz abartı geldi :D tam da ortalamış maşallaahh :D

ayrıca senin dediğin yine yanlışa çıkıyor işte, araç o hale gelince can güvenliği diye bir şey kalmıyor ortada :)

benzer bi kaza oldu eskişehir de benzinlikten çıkmak üzere olan vectra b ye zzr 1100 gibi motor son sürat çaptı araba çok hasar aldı fakat bütünlüğünü korudu ve herkes sağlam çıktı içinden

gerçekten konforlu,sorunsuz,ekonomik ve parçası ucuz piyasası iyi bir araçtır.satarkende hiç zorluk çekmezsin.milletin ne dediğine bakmamana sevindim.bu arada araba otomatik miydi?

milletin dedikleri beni fazla bağlamıyor sonuç olarak aracı ben alıcam ve ben binecem ve dediğim gibi aldığımada hiç pişman değilim gayet memnunum hem yakıt hem konfor hem donanım açısından dediğim gibi tüm beklentilerimi karşılayan bir araç zaten megane için konuşanların eminim çoğu daha bir megane bile oturmadan yada kullanmadan tamamen kulaktan duyma laflarla yada ön yargı ile yorum yapıyor bu arada araç manuel otomatiği denk gelmedi malesef bu donanımda :)

bu arada konuyu dağıttım için özür dilerim arkadaşlar

benzer bi kaza oldu eskişehir de benzinlikten çıkmak üzere olan vectra b ye zzr 1100 gibi motor son sürat çaptı araba çok hasar aldı fakat bütünlüğünü korudu ve herkes sağlam çıktı içinden
işte sorun orada, bütünlüğe dair bir şey kalmamış 106da :(

milletin dedikleri beni fazla bağlamıyor sonuç olarak aracı ben alıcam ve ben binecem ve dediğim gibi aldığımada hiç pişman değilim gayet memnunum hem yakıt hem konfor hem donanım açısından dediğim gibi tüm beklentilerimi karşılayan bir araç zaten megane için konuşanların eminim çoğu daha bir megane bile oturmadan yada kullanmadan tamamen kulaktan duyma laflarla yada ön yargı ile yorum yapıyor bu arada araç manuel otomatiği denk gelmedi malesef bu donanımda :)

bu arada konuyu dağıttım için özür dilerim arkadaşlar

aynen öyle.megane hakkında yorum yapılıyor ama belkide hiçbiri bir kez olsun megane ile yolculuk etmemişlerdir ya da şirket aracı olarak kullanılan,en düşük donanım seviyesindeki megane ları kastediyorlardır

işte sorun orada, bütünlüğe dair bir şey kalmamış 106da :(

ama bide 106 nın cüssesi ile vectranın cüssesi bir değil.vectra ağır,taş gibi araba.106 alt segment ve çok hafif kasaya sahip.vectra bu yöndende avantajlı.ben, vectraya böyle çarpsalar içindekilere hiçbirşey olmadan çıkacaklarını hiç sanmıyorum

Geri