Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
simdi kardes o nedir bilmiyorum ama ben bunu ustaya desem burada bana gülerler sonrada 500 € fiyat keserler eger biliyorsan yerini falan tam anlatsanda ben elimden geldigince yapsam selamlar ve saygilar
simdi kardes o nedir bilmiyorum ama ben bunu ustaya desem burada bana gülerler sonrada 500 € fiyat keserler eger biliyorsan yerini falan tam anlatsanda ben elimden geldigince yapsam selamlar ve saygilar
Torpidoyu sök.
Arkada Fan motorunu göreceksin.
Fan motorunun kablosunu takip et.
fan motoru ile havalandırma kanalının birleştiği yerde üsten hava kanalına geçmiş bi parça. elinle çek parçayı kanaldan çıkıp eline gelir.
soketinden ayır eline al.
Üzerinde ters akım geçişini engelleyen bi diyot olucak. daha dogrusu seninki düştüğü için olmayabilir yada ucu ayrılmıştır.
onu düzelt sorunun düzelir. servise gidersen direk parçayı değiştrirler.
Gözden kaçırdığın bişey vardır.
parçanın makro resimlerini çek ekle bakalım.
Aradaki diyot duruyormu. Diyot saglammı kontrol ettinmi.
Aradaki diyot uçlarını bi parça tel ile kısadevre yapıp dene.
Diyot düşmesede patlamış olabilir.