Pert Q7

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@lken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
coRSac' Alıntı:
Bu aracı biz alacaktık fakat araç hurda belgeli olunca vazgeçtik çünkü hurda belgeli aracın trafiğe dönüşü olmuyor yani ancak çıkmacılara satılabilir parçalanarak,yada yasal olmayan yoldan change yapılabilir.Siz birde aracı satanın sigortadan aldığı fiyatı bilseniz oda corsa parası..

:eek::eek::eek: nasıl yani corsa parası:confused::confused:

zenginin malı züğürdün çenesinimi yoruyo şimdi :D

evet biraz öyle oluyoda beni Q7nin pert halinin güzel bi araba alıcak kadar para etmesi şaşırttı ondan koydum ;)

o araçdan kullandım degeri 120 bin euro sigorta %75 veya 80 nı verir.Nasıl corsa alınır anlamadım?ortalama 250 bin ytl.%75-80 sen hesapla kafam basmıyor o kadar paraya:)+araç benim degil yanlışlık olmasın:D

yazık olmuş Q7 ye

irfan_1' Alıntı:
o araçdan kullandım degeri 120 bin euro sigorta %75 veya 80 nı verir.Nasıl corsa alınır anlamadım?ortalama 250 bin ytl.%75-80 sen hesapla kafam basmıyor o kadar paraya:)+araç benim degil yanlışlık olmasın:D
Dediklerimi yanlış anlamıssınız arac perte çıktıktan sonra sigorta araç sahibiyle uzlasır ve kasko bedeli yada ona yakın bir bedel öder.Bundan sonra araç artık sigortanındır.Sigortada aracı kapalı zarf usulu yada açık arttırma üsülü ihaleyle piyasaya tekrar satısa sunar.Benim dediğim de o.Aracı yeni alan şahıs sigortanın yaptığı ihaleyle aracı corsa parasını aldı.Hurda halini yanii. Şimdide 45 satıyor anlıyacağınız 30 aldı 45 satıyor.

emre000' Alıntı:
Yazik Ya Daha 6000km Deymiş Gerçi Kaskodan Parasini Alip Sifirini çekmiştir Gine Altina Eleman
tabıkı saglıgı yerındeyse:D

Geri