Arkadaşlar birkaç haftadır işyerimde ki yoğunluktan dolayı siteyle ilgilenemiyordum. Uzun zamandır aklımda olan Periyodik Bakım Tablosu sistemine bugün itibariyle başlamaya karar verdim. Şu an için birşeyler ortaya çıkmaya başladı ancak benim sizlerden ricam kullanıcıların önerdiği noktalarında bakımlarda kontrol edilmesi. Bu kapsamda bu sistemi gelin hep birlikte şekilendirelim, periyodik bakımlarımız geldiğinde bu tabloya göre kontrollerimizi gerçekleştirelim. Öncelikle şu an için ASTRA J için bu tabloyu hazırlamaya başladım. Astra J için tüm tablo bittiğinde direkt olarak diğer araçlarada hemen entegre edeceğim. Sizden ricam bu başlık altında 45 bin bakımına disk kontrolleri veya 30 bin bakımına balata değişimi veya 60 bin bakımına baskı balata kontrolü ekleyelim gibi fikirleri bekliyorum. Özellikle @kannn @Joseques @Zafer715 @Murat @omeroz arkadaşlarımızdan rica ediyorum. Sizler sayesinde bu tablo opel alanında belkide ülkemizde tek olacak ve kullanıcıların çok dualarını alacaksınız. Sayfayı aşağıda paylaşıyorum, eklenmesini istediklerinizi bekliyorum
Saygılar...