Perfo Musti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caxu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"ARACIN TÜRKİYEDE GÖRÜLMEYEN BİR ÖZELLİĞİDE RENKLENDİRME
SİTEMİDİR.YANİ ARAÇ 3 RENK OLABİLİYOR_MAVİ_YEŞİ VE BORDO
SADECE KUMANDADAN RENK SEÇİMİ YAPIN TAMAM TUŞU İLE
3 DAKİKADA ARAÇ TAMAMEN DEĞİŞİK BİR HALE GEÇEBİLİYOR"

YOK DAHA NELER. HATTA İSTERSENİZ BİR TUŞLA DENİZ MODUNA GEÇİYOR BU ARABA. HATTA VE HATTA UCURUMUN KENARINA GELİNCE PLANÖR BİLE OLABİLİYOR. HAA UCURUMU KENDİ ALGILIYOR DÜŞMÜYORSUNUZ YANİ HAHAHA:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

baştan sona fake bişi abi. 1 kelimesini doğru söylese ya. Yazdığı araba heralde batman'in yeni arabası:D

ben bu filmi izledim yakın zamanda...................
ultimatebumblebeerd3.jpg
transformeeersss..:D

Son düzenleme:
Adam meydan okuyor..İnanmıyorsanız deneyin o zaman

Adam meydan okuyor..İnanmıyorsanız deneyin o zaman

sen adama bi msj at bakalım ben denemeye bile gerek görmüyorum. ayrıca bir boeing 737-500 290 km hıza ulasınca havalanmaya baslıyor. 390 km hıza standart body civic ile çıkarsan seni 5. derece fırtınadan bile beter eder.

390 km ye nerde ulaşmış merak :) Türkiyede 390 yapılacak yol varmı?

sen adama bi msj at bakalım ben denemeye bile gerek görmüyorum. ayrıca bir boeing 737-500 290 km hıza ulasınca havalanmaya baslıyor. 390 km hıza standart body civic ile çıkarsan seni 5. derece fırtınadan bile beter eder.

Bence doğru söylüyor..Korkarım ben,onun için mesajda atmam!

Bence doğru söylüyor..Korkarım ben,onun için mesajda atmam!

bak ben aracın motor gücüne laf etmiyorum. aracın rengi istediğin zaman değişiyormus bir tusla. sence mantıklımı. boyle birşey olması için ancak aracın yüzeyinde pikseller koymalı ve devamlı elektrik ile beslenmeli. 1 bu kadar çok enerjiyi nasıl sağlıcak. 2 en küçük darbede pikseller özelliklerini kaybeder. bu olayı nasıl sağlıcak. ve de gelelim en can alıcı noktaya. bana hiç kimse standart body ile aracın kapasitesini %100 aştıgını iddaa etmesin. bunu aracı yapan mühendisler bile buna inanmaz

Geri