Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nuri abi orjinalde zaten vites alti led var.gradient link' Alıntı:Bulent cok guzel olmus. Biraz daha ayrinti verebilir misin? Kablo nereden geciyor? Kac cm LED kullandin ve nereye yapistirdiniz?
WeRWoLF link' Alıntı:Çok güzel uygulama. Emeğine sağlık abi. Bu arada ufak bir uyarı. O gösterdiğin kapak beni 6 ay sinir etmişti. Çıkartınca tırnakları tam oturmuyor. sonrasında al başına bela. Kalkışlarda bir tıkırtı yapıyordu. Sen orayı düzgün takmışsındır umarım.![]()
WeRWoLF link' Alıntı:Mantikli olanı oydu fakat benim gibi tek başına dalarsa biri arabaya orada mantık ortadan kalkıyor![]()
mucahitduran link' Alıntı:Deneye deneye öğreniyoruz abio döşemenin altına vitesin oradaki 2 vidadan bir tanesi düşmüştü. O yüzden şans eseri açmıştım. Vidayı bulamadım, akıbeti belli değil
![]()
WeRWoLF link' Alıntı:sen yine vida kaybetmişsin ben vites altı LED in sol taraftaki soketini (ucunda led vardı) düşürdüm. Hala arıyorum bulamadım![]()
Sagol hasan abi.HasanM link' Alıntı:İyi günlerde kullan Bülent, çok güzel olmuş. Benim de aklıma soktun şimdi. Haftasonu bende yapmayı deneyeceğim bakalım. special_Yeah