Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım benim Ayvalıkta o plaj Ayvalıkla arası 10 - 15 dakika felandır, ben plaja oraya gidecem yüzecem yüzecem, öğleden sonrada Akçaya arkadaşın kayığını almaya gidecem ve balığa gidecem sen gel, ne olur yani kırmasan bu yanlızzzz kardeşini gelsen beraber balık tutsak denize felan girsek nazıda getirirsin hem deyişiklik olur bebişe de...
Canım benim Ayvalıkta o plaj Ayvalıkla arası 10 - 15 dakika felandır, ben plaja oraya gidecem yüzecem yüzecem, öğleden sonrada Akçaya arkadaşın kayığını almaya gidecem ve balığa gidecem sen gel, ne olur yani kırmasan bu yanlızzzz kardeşini gelsen beraber balık tutsak denize felan girsek nazıda getirirsin hem deyişiklik olur bebişe de...
Abi leylekler bile gezmiyor artık yahuu, bu sene ne leylek gördüm nede yuvasını...
- Birde dostlar bu gezi sayılmaz ya benim ikamet yerime 1 - 1,5 saat felan sürüyor, yani istanbulda ikamet eden bir arkadaşın her gün sabah işe giderken kat ettiği yol kadar...