Paypal KULLANICILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Halletmişin işini ama yinede aklında olsun.

İlk limiti PAYPAL kendisi belirler (1000-2000$ arasıdna) daha sonrasında senin o limiti aşman için 2dolarlık şifre satınalman gerekli;) bu şifre hesap ekstrende sana gelicek ve bununla kendini aktive edeceksin ve limitini belirlemeye başlayacaksın. Bu işlem seni güvenilir kullanıcı halinede getirir.

Birde paypal türkçe dil seçenegi var sen neden hala ingilizce kullanıyosun??

geçmiş olsun...

Sagolun :)

Halletmişin işini ama yinede aklında olsun.

İlk limiti PAYPAL kendisi belirler (1000-2000$ arasıdna) daha sonrasında senin o limiti aşman için 2dolarlık şifre satınalman gerekli;) bu şifre hesap ekstrende sana gelicek ve bununla kendini aktive edeceksin ve limitini belirlemeye başlayacaksın. Bu işlem seni güvenilir kullanıcı halinede getirir.

Birde paypal türkçe dil seçenegi var sen neden hala ingilizce kullanıyosun??

Abicim valla hiç bişey yapmadan kendi açıldı. Dedigin gibi 1.000$ - 2.000$ ı arasında oldu.. 2 dolar 20 dolar veriyim farketmez ama beni birdaha kitlemesin :(
Şuan korkuyorum arada yine kitlenicek kalıcaz öyle diye..

Paypal kısmen türkçeleşmiş..
Zaten pek ihtiyac duymuyordum türkçeye , ama olaydan sonra ehfena degil dedigim ingilizcemin yetersiz oldugunu düşündüm :) cünkü durumu rapor etmek , yada telefon açmak gerektigini falan okudum..

simdi birdaha 60 dolar göndermek istdim yine aynı şeyi yazıyor..

paypal benim hep canımı sıkacak böyle :( ?

Güncel , Sıkıntı tekrarladı.. ! :(

ne alıyon sen çinden

Gittigidiyor da dükkanım var.. çoğunlukla üretim yerleri asya olan orjinal ayakkabılar alıp satıyordum ama şuan sipariş veremedigimiz için stockta olan ıvır zıvır ürünleri satıyorum.. bekleyen siparişlerim falan var tıkandık şuan..
anlıycagın paypal bizi paramızla rezil ediyor..

ticaret adamısın iyi iyi

Geri