Paypal KULLANICILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ,

Dünden itibaren paypal hesabım sanırım incelemeye alınmış. İngilizcemin yettiği kadarıyla durumu cözümlemeye , belirtiği basaklarla ilerlemeye çalışıyorum fakat bir sonuca varamıyorum..

Dünden beri çindeki bir arkadaşa 100$ altında bir mevla göndermeye çalışıyorum..
Bana verdigi ikaz türkçe olarak böyle

Para Gönder

İşlem başına limitinizi aştınız. Bu limiti kaldırmak için Hesap Özeti sayfanızda Limitleri Göster'i tıklatın.

Yada ingilizcesi..
Send Money

You have exceeded your per transaction limit. To lift this limit, click View Limits on you Account Overview page.

Hesap Özetinde , Hesap Limitini Kaldır diye bir secenek yok.. alakalı hiç birşey yok..

Kullanıcı tipimi Premier e yükseltim , şifremi değiştirdim değişen bişey yok..
Yaklaşık 1 aydır sürekli transfer yapıyorum ebay üzerinden zaman zaman doğrudan..

Google a bu sorunu yazdıgımda bir cok kişi benimle aynı konumda oldugunu , bazı kişilerinde para karşılığı paypalle kontak kurup bu durumu hallettiklerini yazmış..

Durumun aciletiyi yüksek.. bilen başına gelen yardımcı olabilcek varsa cevaplarını bekliyorum
:(:(:(:confused::confused:

Son düzenleme:
60 dolar gönderim yapacaktım.. 30 dolar denedim kabul etti.. gönderdim.. simdi geri kalan 30 doları tekrar göndermeye çalışıyorum kabul etmiyor.. kafayı yiycem !

paypal üstünden direk para transferi yapmadım bilmiyorum ama işlem başına dediğine göre, paypal a yeniden giriş yapıp yeni bir işlemde göndermeyi denediniz mi? (sadece tahmin)

üye olurken kredi kartından yada hesabından gönderilecek max limiti belirliyorsun galiba bendede var seneler önce almıştım hatırlamıyorum muhtemelen güvenlik için limiti düşük tutmuşsundur.

sonra ki 24 saatte 30 dolar daha denersen göndericektir.

paypal üstünden direk para transferi yapmadım bilmiyorum ama işlem başına dediğine göre, paypal a yeniden giriş yapıp yeni bir işlemde göndermeyi denediniz mi? (sadece tahmin)

ya şuan benim kredi kartım da USD hesabım sürekli bir para giriş cıkışı mevcut.. yeni bir kart olayını bende düşündüm ama 10 gün sonra aynı olay onunda başına gelicekse bu cözüm olmuyacaktır benim için..

üye olurken kredi kartından yada hesabından gönderilecek max limiti belirliyorsun galiba bendede var seneler önce almıştım hatırlamıyorum muhtemelen güvenlik için limiti düşük tutmuşsundur.

Olabilir , ama bunu arttırabilmenin bi yolu olmalı :confused:

sonra ki 24 saatte 30 dolar daha denersen göndericektir.

180 dolar göndermem lazım bugun... Bilmiyorum sanırım gidip western unionla 25 dolar komisyon vererek yapıcagım bu işlemi gün içinde eğer bir sonuç cıkmazsa...:confused::confused::confused:

MBugra , Corsa_N , Gokalp

Teşekkürler ilginiz için..

Bugun öğlen 15 e kadar cözdük cözdük yoksa 180 dolar için 20 dolar komisyon verip western union la gönderim yapacagım ve sorunum cözülmüycek günü kurtarıcagım.. :( :(

Sorunum kendiliginden cözüldü sanırım az önce 150 dolarlık transfer denedim oldu..

İlgi için sagolun :)

geçmiş olsun...

Geri