patrondan fırça ve bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canın sağolsun.. ilerde sen patron olunca müsamaha gösterirsin :)

ne yapsın işçi koyma o zaman interneti önüne devamlı iş yapsın, her zamanda çalış çalış nereye kadar kardeşim, robotmuyuz biz elbet biraz kaçamağa ihtiyaç var. bizim patronlarda öyle gerçi ben akrabanın yanında çalışıyorum ama adam gördüğü zaman ters ters bakıyo bende inadına kapatmıyorum.ne yapıyım iş yok :D

aman arkadaşlar server giren patron mesajları felan da okur
arkadaşın işi tehlikeye girmesin sonra (şaka kaldırmayan biridir)

kesin pejo' cudur

Bende 98'e kadar hep peugeot kullandım 98' de ilk defa opele binene kadar opellere pek bakmıyordum

Ayrıca patrondan adaşıma zam istiyorum gerekirse imza kampanyası başlatabiliriz. Ama patron benim gibi Kayseri' liyse o zaman kampanya yatar kusura bakma:D

Patronuna söyle beni bir arasın fırça neymiş göstereyim.
Sorununa gelince akünü kontrol ettir. yani direksiyonun ağırlaşması ondan olabilir

Patronuna söyle beni bir arasın fırça neymiş göstereyim.
Sorununa gelince akünü kontrol ettir. yani direksiyonun ağırlaşması ondan olabilir

eski opelcilerden kendisi ilk arabası meriva, sonraki zafira ama şimdi ise Q7 işleri büyüttü yani. aküyü 3 ay önce değiştirdim ama bilmiyorum. sertleşiyor birden bütün pedallar ve direksiyon. seste artıyor biraz motorun biraz. anlayamadım patronamı sorsam acaba eski opelci nede olsa kızarmı bana:mad:

ben olsam çıkardım o işten :):):)

eski opelcilerden kendisi ilk arabası meriva, sonraki zafira ama şimdi ise Q7 işleri büyüttü yani. aküyü 3 ay önce değiştirdim ama bilmiyorum. sertleşiyor birden bütün pedallar ve direksiyon. seste artıyor biraz motorun biraz. anlayamadım patronamı sorsam acaba eski opelci nede olsa kızarmı bana:mad:

patrona sor :D opelim.net e girmeme izin vermiyorsunuz orda soramıyorum siz cevap verin de:D

kapitalist düzen bizi bu hale getirdi işçi kardeş patron kalleş :) sende demekki cok takıldınki adamda kızdı :D

Geri