Pasta / Cila

ben kapatıyorum. inşaat malzemesi kısmında olur kağıt bantlar onlarla kapatıyorum sökmeside kolay oluyor hemde iz bırakmıyor sökerken ;)

pasta ve cila beraber karışık olanda var ayrı ayrı olanda var. pasta da cilada krem gibidir ama pasta parmak aralarında ovalarsan kum taneleri gibi gelir eline cila ise gelmez. Pasta ve cila karışık olan var onlardan alma. ikisini ayrı al ve her cila yapışında pasta sakın atma boyanın ömrünü bitirirsin. Pasta markası bence okadar önemli değil sonuçta hepsi hemen hemen aynı ama cila önemli sonaxı denemedim ben ÇBS kullanıyorum cila olarak. pasta attıkdan sonra aracını iyice yıka üzerindeki pasta kalıntıları gitsin yoksa cila hem iyi tutmaz hemde pasta kalıntıları tekrardan boyaya sürüleceği için boyanın gereksiz yere zedelenmesine yol açar. Kolay gelsin.

hmm sagol arkadasim ben turtlewax aldim arabanin renginden ama okadarda iyi bisey degildi bide VALMA deniycem bakalim bu nasil olacak...

valla ben autowax yaptırdım aralık başı. memnunum. temizken gayet güzel görünüyor.

Geri