pasta cila nasıl yapılır

Araç cok temiz görünüyor zaten.. komple atma derim Ufak tefek yerlerine At onuda motorla yaparsan Cok profesyonel olur.. Ben sevmiorm pasta cilayı arabayı yıkarken hoş olmuyor.. sular üstünde kayıyo :)

dediğin gibi çizik çoksa bence ver 50 lira serviste falan yaptır. sonuçta daha profesyonel iş yapılıyor. arkadaşım kendi pasta cila yamaya çalıştı kurumasını falan bekliyim derken aracın bazı bölgeleri daha çok çizildi.

pasta işi uzmanhlık gerektirir ancak cilayı kendin yapabilirsin cilayı bölgesel olarak sürersin sonra beyazladık tan sonra pamukla dairesel hareketlerle yedirrsin sonra parlaklığına bakıp vaaaybe dersin

aldıgım koruyucu parlatıcı cilaymış italyan malı. spiralde aldım sarjlı önceden de sungerle suyla bi yıkarım oto yıkamacıyada sordm tam kurutma bişey olmaz dedi bakalm sonuc ne olacak yarın resimleri paylasırım tesk.

Resimleri bekliyoruz yarın nasıl olucak bakalım merak ettim canavarı :D

sonax ın kini kullanmıştm bi ara eski aracımda ..güzelce kurudu ve sonra kuvvetlice 2-3 kişi giriştik ve araba satana kadar pırıl pırıldı ...muhteşem olmuştu hatta yağmur yağdığında üzerinde damlacıklar fln da durmuyordu ..üstelik 20 tl ye almıştım ucuzduda yani ..

bugun arabayı guzelce yıkadım kaputtan baslayım dedim surdum cilayı kurumasını bekledim spiralle giriştim ne bir parlama ne çiziklerde dolma ne su kaydırma hiç bişe olmadı sungerini yıkadım dışını temizledim yarın gidip değiştirecem berbat bişey oldu cıktı asker yeşili renkde sonax yada carpex cilayla değiştirip yarın tekrAr vuracm hayırlısı

ne carpex'i yaa 5 liralık malzeme o.

tam yeşil üzerinde nano teknoloji yazan bi ''turtle'' cila var onu al. kaputun yarısına uygula ve karşılaştır. görürsün. carpex'i düşünme bile ben denedim.. sen bilirsin.. 2 ayda 1 şişe bitiriyorum yeşil turtle. kılcal cizikleride kapatıyo.

Geri