pasta cila mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustafa01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar,son 2 günde 3üncü sorum kusura bakmayın,aracımdan genelde memnunum cok şükür..ama formdaki tecrübeli ve bilgili arkadaslardan faydalanmak adına aklımdakileri yazmam gerekiyo..aracımn rengi beyaz 96 model VECTRA,ben almadan önce KAC KEZ pasta cila yapıldı bilmiyorum(pasta cilanın boyayı incelttiğini duymuştum) boya cok ince ve mat duruyo,aracımı komple boyatsam 800 tl ye bi usta önerdiler,yada zararsizsa pasta cila yaptırmak isterim..ne önerirsinizz,ikinci belkide 3üncü pasa-cilası boyaya bişe yaparmı? YAŞAMADAN ÖĞRENİLMEZ!!!

daha ne kadar incelebilir ki?
ben olsam pasta cila uygulamasını kendim yapardım ve bir zaman daha bu şekilde idare ederdim.zaten komple boyayı göze almışsın hiç olmsa tecrübe kazanmış olursun.zaten kedin uğraşırsan araban için onu daha çok seviyorsun.ve onun la aranda duygusal bağ kuruyorsun:)
önceleri kendim için bazı ürünler arar satın alırken artık aracım için çeşitli ürünler bakar oldum(cila, şampuan, katkı maddeleri vs.)aracım benden önemli olmaya başladı.rtık kendim yıkıyorum, kendim kuruluyorum, kendim pastacila karışımını uyguluyorum.

peki pasta-cila nasıl yapalır

daha ne kadar incelebilir ki?
ben olsam pasta cila uygulamasını kendim yapardım ve bir zaman daha bu şekilde idare ederdim.zaten komple boyayı göze almışsın hiç olmsa tecrübe kazanmış olursun.zaten kedin uğraşırsan araban için onu daha çok seviyorsun.ve onun la aranda duygusal bağ kuruyorsun:)
önceleri kendim için bazı ürünler arar satın alırken artık aracım için çeşitli ürünler bakar oldum(cila, şampuan, katkı maddeleri vs.)aracım benden önemli olmaya başladı.rtık kendim yıkıyorum, kendim kuruluyorum, kendim pastacila karışımını uyguluyorum.
gardaş bu işi ban bi tarif et,karışım nasıl olacak,hangi marka malzeme kullanayım..bide soganın güzelmiş

slogan yazacaktım yanlıiş oldu..

yapma kayserili..yakışmaz bize..oldu bi kere :(

Yok bişey demedim sogan yazdıgın yeri bende slogan diye anlayarak okudum maksat biraz muhabbet olsun.
Sizi rencide etmek gibi bir niyetim yok.
Özür dilerim...

arabayı komple boyatmayı ve 800 lira gibi bir rakamı göze aldıysan profesyonel ürünlerle 4 de 1 fiyatla boyayı yeniden canlandırabilirsin, hatta self servis başlığı altında bu konuyla ilgili bir link var onu bir incele

aslına bakarsan sen tam bir canlanma istiyorsun ki arkadaşın dediği gibi çok iyi ürünler mevcut.benim kullandıklarım parlaklık sağlayan boş zaman değerlendirme gibi bir durum.15 liralık pasta cila karışımı pek de kaliteli olmayan bir ürün.(boya pek kötü olmadığından dolayı) ama çok prpfenyonel ürünlerin olduğunu biliyorum.ben yıkıyorum kuruluyorum ve pamukla sürüyorum.her yere kuruyunca pamukla temizliyorum.

ancak profesyonel yapacaksan sana bir link vereyim orda kaliteli ürünler mevcut kullanım şekilleri de mevcut bir incele.

http://www.meguiars.com.tr/index.php?_room=2&_subRoom=1

Geri