Passatın Böyleside Varmış !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakuzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yandan arkadan insigniaya çok benzıyor yaw sizcede oyle değilmi

Passat ve Passat CC ayrı iki araçtır yanılmayalım lütfen. Yeni passat hala tasarım aşamasındadır Lansmanı bile yapılmadı ayrıca bu kadar çok tutan bi araç değişicek olsa hepimiz duyardık. Normal Passatı Mercedes E serisi Passat CCyi CLS gibi düşünebiliriz ama lüks açısından değil tabikide karoser bakımından:) Daha önce gösterilmişti bu ilan sanki benmi yanlış hatırlıyorum?

bu nasıl birşey ya :) insignia nın tek rakibi bu olur :) vw sevmem ama bu gercekten güzel hakkını vermek lazım..

gerçekten hoş arabaymış allah sahibine bağışlasın...

yanındakş arabalar daha güzel x6 felan :)

CLS niN Passat versiyonu.Coupe Sedan karoser,hem lüx hem sportif kullanım isteyenler için ideal.

CLS niN Passat versiyonu.Coupe Sedan karoser,hem lüx hem sportif kullanım isteyenler için ideal.
ama önden çekiş bi 4x4 bile yok sonuçta passat bazlı passatında iç mekan kalitesini biliyoruz ne kaliteli ne kaliteli opel insignia üzerinde çalışırken vw apar topar çıkardı passat cc yi yoksa biliyor başına gelicek olanı

yandan bakınca resmen mercedes cls yi anımsatıyo bana

Passat ve Passat CC ayrı iki araçtır yanılmayalım lütfen. Yeni passat hala tasarım aşamasındadır Lansmanı bile yapılmadı ayrıca bu kadar çok tutan bi araç değişicek olsa hepimiz duyardık. Normal Passatı Mercedes E serisi Passat CCyi CLS gibi düşünebiliriz ama lüks açısından değil tabikide karoser bakımından:) Daha önce gösterilmişti bu ilan sanki benmi yanlış hatırlıyorum?

aynen öyle.. passat ve passat CC iki farklı model.. karıştırmayalım lütfen :)

Geri