passat 1.6 dizelll

falcon_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
artık passat ta ufak dizeller kervanına katıldııı 57.000 tl den başlayan etiket ile showroomlarda yerini aldıııı

[URL=http://www.yukle.tc]
1821vw_passat.jpg
[/URL]

motor golf jetta .. gibi vw grubunda kullanılan bilidik 1.6 dizel motorrr

İyi seçenek...

s80'de bile olunca passtta olmaması ayıp olurdu zaten :) Otomatiği yok şimdilik bildiğim kadarı ile. Superb ne zaman kavuşacak bakalım 1.6 dizele.. Hoş daha lütfedip 1.4tsi'ına koymadılar dsg

gitmez yetmez :(

1.6 102hp "yettikten" sonra oda yeter Korhan, hem fabrika verisi yakıt tüketimi oldukça düşük.

test edıp onaylandıysa uçar uçar :D

1.6 102hp "yettikten" sonra oda yeter Korhan, hem fabrika verisi yakıt tüketimi oldukça düşük.

tabi yeterlilik göreceli bi kavram. 1,6 atmosferik 102hp motor da yetersiz bence ztn. 1,5ton araba sonuçta.

ama 2,0TDI ile 1,6TDI karşılaştırmasında, uzun yol tüketiminin 2,0 motorda daha az olmasını beklerdim. sonuçta 6 ileri şanzuman, ve aynı hızda daha düşük devirlerde çalışacağı göz önünde bulundurulunca, 2,0TDI daha az yakar diye bekledim. ama 1,6 motorun değerleri çok güzel görünüyor. tabi şehir içinde o değerler yalan olur.

şehir içi kullanılacaksa 1,6 TDI, uzun yol için 2,0TDI derim. 2,0 TDI, şehir içinde çok atak, çok güçlü kalıyor. bence şehir trafiğine fazla bir araç.

kullanmadan bilinmez tabi yeterliliği. bi test etmek lazım ;)

Bana kalsa ş.içi için bile 2.0 tdi 170 isterim :D Lakin mtv ve ötv dolaylı olarakta kdv işi bozuyor..
Blue motion teknolojisi iyice gelişmeye başladı, peugeot'dada var bildiğim kadarı ile ve çevre kirliliği ve yakıt tüketimi konusunda ilerlemeler tüketici lehine.
Almanyada 1.6 140 hp çıkmış/çıkacakmış Türkiyeye ne zaman gelir belirsiz tabi..

Bana kalsa ş.içi için bile 2.0 tdi 170 isterim :D Lakin mtv ve ötv dolaylı olarakta kdv işi bozuyor..
Blue motion teknolojisi iyice gelişmeye başladı, peugeot'dada var bildiğim kadarı ile ve çevre kirliliği ve yakıt tüketimi konusunda ilerlemeler tüketici lehine.
Almanyada 1.6 140 hp çıkmış/çıkacakmış Türkiyeye ne zaman gelir belirsiz tabi..

güçlü motoru herkes ister. ama benim passatta en sevmediğim özellik önden çekişli olması. 2,0TDI 140bg, atak kullanımda 3. viteste bile sarıyor. ben de isterim 170bg ama arkadan itişli olsun artık bi zahmet :)

ama vergi konusu hakikatten çok can yakıyor...

1.6 dizel tutar passatta!!!

Geri