paspasların altındaki su

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayf01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tayf01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımın sol taraftaki paspaların altındaki su nerden gelebilir.Aracımla 100 km yaptım ama hala su eksiltme yok.

yağmur filan yağmış mıydı????genelde ön camın altındaki giderler tıkanınca ordan su sızması yapabiliyor...giderlerinizi kontrol edin...

maalesef yağmur yağmadı ve araba 3 aydır kullanılmıyordu.Bende arabayı üç gün kullandım ve iki gün önce arabayı temizlerken farkettim.Arabayıda yeni almıştım.

klima kullandınmı:confused:

evet.aralıksız çalıştırdım.

bingo. Klima yoğuşma suyu kanalı tıkalı işten anlayan biri çok basit acar

çok teşekkür ederim.

aynı olay

arkadaşım aynı olay bendede olmuştu.ben arabayı yıkadıktan sonra içini temizlemeye geçtiğimde farkettim sadece sol ön yani pedalların olduğu zemin sırılsıklam olmuş.tabi o esnada 3 yaşında ki oğlumda orada olduğundan suyu onun döktüğünü düşünmüştüm ama öyle değilmiş.camdan gelen suyun akabilmesi için çamurlukların üstünde camın altındaki siyah ızgarayı kaldırdıktan sonra görülür su kanalı var orası tıkanmış ve 5 gün önce de tüp taktırmıştım ve eleman tüp gösterge kablosunu kaputu açan telin contasından geçirmiş ve orada taşan su contadan direk arabanın içine:mad:artık kendimiz silikon sıkarak doldurduk ve kanalı temizledik.oradan çıkan çam iğneleri ve yaprakları anlatamam.bir bak istersen böyle bir sorun olabilir kolay gelsin.

Geri