Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maalesef yağmur yağmadı ve araba 3 aydır kullanılmıyordu.Bende arabayı üç gün kullandım ve iki gün önce arabayı temizlerken farkettim.Arabayıda yeni almıştım.
arkadaşım aynı olay bendede olmuştu.ben arabayı yıkadıktan sonra içini temizlemeye geçtiğimde farkettim sadece sol ön yani pedalların olduğu zemin sırılsıklam olmuş.tabi o esnada 3 yaşında ki oğlumda orada olduğundan suyu onun döktüğünü düşünmüştüm ama öyle değilmiş.camdan gelen suyun akabilmesi için çamurlukların üstünde camın altındaki siyah ızgarayı kaldırdıktan sonra görülür su kanalı var orası tıkanmış ve 5 gün önce de tüp taktırmıştım ve eleman tüp gösterge kablosunu kaputu açan telin contasından geçirmiş ve orada taşan su contadan direk arabanın içineartık kendimiz silikon sıkarak doldurduk ve kanalı temizledik.oradan çıkan çam iğneleri ve yaprakları anlatamam.bir bak istersen böyle bir sorun olabilir kolay gelsin.