22 Ocak 2014 #11 joe black Kayıtlı Kullanıcı Yurtdışı Katılım 5 May 2008 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 Puanları 6 kalorifer peteği kaçırsa motor soğutma suyu eksilirdi, araç yıkandıktan sonra olduğuna göre dışardan su almış...
kalorifer peteği kaçırsa motor soğutma suyu eksilirdi, araç yıkandıktan sonra olduğuna göre dışardan su almış...
22 Ocak 2014 #12 anjelotkral Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2013 Mesajlar 1,089 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 38 ahmetokur' Alıntı: Forumda bir arkadaşın daha başına gelmiş, sorun kalorifer peteğinde çıkmıştı. Murat bey sorunu çözdükten sonra buraya sebebini yazarsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla ... o kişi bendım aracın sonrakı tamır halı ıcler acısı fotoları gormustunuz sorun arkadasımızın dedıgı gıbı petek baglantı noktasındakı conta gıdıktı bıde petek tıkalıydı o yuzden bır baska sorunda arabanın altına egıl sofor tarafından orda bırtane tıpa delıgı olcak tahlıye delıgı elınle bı yokla tıpa yerındemı yoksa elın dosemeye mı degıyor bı ıncele ben oraya tıpa yaptırmıstım benımkı zamanla dusmus ordan hersulu yerden gecmeeye ıcerı su gelıyordu
ahmetokur' Alıntı: Forumda bir arkadaşın daha başına gelmiş, sorun kalorifer peteğinde çıkmıştı. Murat bey sorunu çözdükten sonra buraya sebebini yazarsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla ... o kişi bendım aracın sonrakı tamır halı ıcler acısı fotoları gormustunuz sorun arkadasımızın dedıgı gıbı petek baglantı noktasındakı conta gıdıktı bıde petek tıkalıydı o yuzden bır baska sorunda arabanın altına egıl sofor tarafından orda bırtane tıpa delıgı olcak tahlıye delıgı elınle bı yokla tıpa yerındemı yoksa elın dosemeye mı degıyor bı ıncele ben oraya tıpa yaptırmıstım benımkı zamanla dusmus ordan hersulu yerden gecmeeye ıcerı su gelıyordu