Partikül Filtresi Dolu!

Aracim suan 3250 km de..1 sefer bu uyariyi aldim, o andada benzinlige giriyordum mecbur kontak kapattim. Benzin aldiktan sonra arabayi calistirinca uyari kesildi. Ilerleyen gunlerde tekrar gorursem paylasirim, cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar..Herkese kolay gelsin:)

Sizin 1.6 cdti benzinle mi calisiyor. Benzin almissiniz :)

Agiz aliskanligi

Ben bu partikül filtresi yüzünden dizel Jetta aracimi sattım. Araç 47000 km.de olmasına rahmet 1 depo mazot 3 defa partikül filtre arızası verdi. Her defasında çık boş yola 70 in üzerinde bir hızla 15 20 dakika sür ondan sonra düzeliyor. Bıktım artık ben mi aracı gezdiğirecegim yoksa araç mi beni. sattım kurtuldum. az kilometre yaptigim icin benzine devam.

Kalitesiz mazot var her tarafta, bu tür sorunların olmasına şaşırmıyorum.

Geçen gün Toyota fabrikasında çalışan bir arkadaş araştırma sonuçlarına ulaşmış, Shell'in bile mazotundan 50ppm olması gereken partikül miktarı (eurodizel olması için) 300ppm çıkıyormuş

Kalitesiz mazot var her tarafta, bu tür sorunların olmasına şaşırmıyorum.

Geçen gün Toyota fabrikasında çalışan bir arkadaş araştırma sonuçlarına ulaşmış, Shell'in bile mazotundan 50ppm olması gereken partikül miktarı (eurodizel olması için) 300ppm çıkıyormuş

Eyvahh :) Tek güvendiğim akaryakıt firması idi.

Geri