Parmak izi şaşırtıyor.

Çok güzel ve ince bir ayrıntı. Teşekkürler paylaşım için...

Paylaşım için teşekkürler İbrahim

teşekkürler..

skyeye' Alıntı:
Bak şimdi konu nerden gelmiş nereye gitmiş.Ben bu tip adamlarda bir dengesizlik görüyorum.Nedense kendilerini tanrının varlığının ispatına sorumlu hissediyorlar ve kendilerini de tanrıya inanıp tanrıyı sevdiklerini inandırmaya çalışıyorlar.İç yüzlerini gerçekten merak ediyorum.Sana mı kaldı parmak iziyle tanrının varlığını ispata çalışıp herkes adına konuşmak. Tanrı'nın kimsenin sözcülüğüne ihtiyacı yoktur, hele ki ispatlanmaya hiç ihtiyacı yoktur.İnanan inanır, inanmayan inanmaz...

Bu arada İbrahim Bey sözüm size değil, yanlış anlaşılmasın.Yazıyı yazan gazeteciye...

Skyeye kardeş paylaşıma açilmış konularda tabiki farklı yorumlar olacaktır. Bukonuyuda ilgiçekeçeği düşüncesi ile açtım. Ben rahatım yanlış anlasamdayine kendi açımdan birşey değişmez .Herkezin kendi hür iradesine sözümüz olmadı zaten olamazda. Bu konuda zizde rahat olun.

kurt.ibrahim' Alıntı:
Skyeye kardeş paylaşıma açilmış konularda tabiki farklı yorumlar olacaktır. Bukonuyuda ilgiçekeçeği düşüncesi ile açtım. Ben rahatım yanlış anlasamdayine kendi açımdan birşey değişmez .Herkezin kendi hür iradesine sözümüz olmadı zaten olamazda. Bu konuda zizde rahat olun.

Anlayışınız için teşekkürler...Sadece bazı kesimlerin dini tekeline aldıklarını sanıp bu konuda atıp tutmaları ve her konuyu dine bağlamalarından rahatsız oluyorum.İnanç tanrı ile kulu arasındadır, ama maalesef son zamanlarda en büyük rant kapısı oldu ve bir takım insanlar geçimlerini başkalarının inançları üzerinden sağlıyorlar.Bu da beni çok rahatsız ettiğinden bu konudaki tahammül sınırım çok düşük...

İyi forumlar...

paylaşımın için thanxx

paylaşım için teşekkürler..

Corsa_N' Alıntı:
Bence konu kitlensin çünkü uzarda uzar.

paylaşıma teşekkür...

görüşüne katılmıyorum. kilitlenmesi gereken konu zaten mod. larımız tarafından kilitlenir. sen sohbetine bak! ;)

Yaradana şükretmek lazım

Geri