parkta arabama sürtmüşler kafayı yedim bir yardım.

abi bende bir cizik göremiyorum ya biz yaşlandık göz doktoruna gidelim yada bazı arkadaşlar cok takıntılı ya bırak bir aracı ellerimizde bile bir sürü kesik yara oluşuyor kaldıkı bir demir yığını tabiki cizilecek darbe alacak kırılacak herşeyi böyle takıntı yapacaksak

nazar boncugu olarak dursun göze batmaz boşuna boya yaptırmayı düşünmeyın pasta işinizi görür bence

gecmis olsun neler hissttigini anlayabiliyorum 1 hafta icinde aracim parktaiken önce sag camurligu ezip kactilar 3 gün sonrada tamponu indirip kactilar benim masrafim cok daha büyük 1.5 haftadir sinirden uyuyamiyorum bile seninki pasta ile hallolur

valla ne yalan söyleyeyim ben göremedim çiziği ???

abi bende bir cizik göremiyorum ya biz yaşlandık göz doktoruna gidelim yada bazı arkadaşlar cok takıntılı ya bırak bir aracı ellerimizde bile bir sürü kesik yara oluşuyor kaldıkı bir demir yığını tabiki cizilecek darbe alacak kırılacak herşeyi böyle takıntı yapacaksak

:kop::kop::good::good:

siz boyle ciziklere bakarsaniz bence araba bile surmeyin ..ruzgar bile arabanizi cizer :D

kafana takma bence, bende ciddi birşey göremedim, bu kadar küçük birşeye sinir yaparsan trafik katil eder seni

yukarıda arkadaşın dediği gibi çok ince sulu zımpara(500-600 gibi) ve pasta cila uygulaması düzeltecektir. Bu arada 2 sene önce daewoo vardı bende 2001 model, sabah çıktım ve gördüm vurup kaçmış vatandaş, yol tek yön, geri gelirken takmış sol burundan, far+çamurluk+elektrikli ısıtmalı ayna+sol iki kapı ve arka çamurluk 1.5 - 2 liradan gelmişti sesi... :(

Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. nigrin carnauba pasta cila alıp uygulicam bakalım nolcak. dediğiniz gibi nazarlık kalsın. ya elimde olsa arabayı vinçle dama çıkaracam o derece hassasım :D . sürten alt komşumuzu ertesi akşam aşşa çağırdım adam aynen "bunda bişy yok beni bunun için mi çağırdın " dedi . tabi sinirlendiğimi görünce gidelim yaptıralm dedi ya kendi servisine yada autokinge gidelim dedi. ben bir kaç artık ustalaşmış arkadaşıma sordum gösterdim çiziği şimdilik yaptırma kalsın pasta cila ile hallederiz dediler .

çizik uzaktan görünmüyor da orada üstte 2 adet boya kalkmış alt astar görünüyor resmen allahtan siyah astar atılmış yoksa beyaz olsa iyice sırıtırdı. geçen mahallenin bebeleri duvara tırmanmak içn çıkmışlardı yakında park halinde yakacaklar arabayı :D

nazar olmuş.. kaza sonuçta komşuda isteyerek sürtmemiştir.. bişecik olmaz.. araba alıyorsan bunlara katlanacaksın.. minnacık kedisi şeysi kadar bişey korkmaya gerek yok :D

valla arkadaş ben de aracımı sıfır almıştım gıcır gcır cillop gibi insan binmeye bile kıyamıyor ancak malesef ülkemiz gibi ilkel insanların fazla olduğu bir yerde bu mümkün değil benim araçta da şu anda mutelif yerlerde çizikler vs.. şeyler var ve bunların hiçbiri benden dolayı olmadı durduğu yerde oldu yapacak birşey yok

arka tampondaki şey benim başıma da geldi önce ıslak mendille güzelce bulaşan izi sildim sonra üstüne cila sürdüm bir miktar düzelme oldu

Son düzenleme:
Geri