arkadaslar evin salonundaki parkelerin cilasi bayagi eskidi herhangi bir bozukluk kirik cikik yok bu parkenin üzerine laminat parke dösenirmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim oturdugum ev belediyeye ait yani kiraciyim,bes sene önce eve gecerken tadilat yapilirken calisanlarin büyük bir alet ile zimpara yaptigini gördüm aradan bes sene gecti simdi yeni cila atmak icin tekrar zimparami yapmak gerekli yada daha kolay yolu varmiOlmasına olur ama tavsiye etmem. Hakiki ahşap parkenin yerini hiç bir şey tutmaz, ayrıca zamanla sert tabanlı terlikle evde gezerken çıkan ayak seslerinden rahatsız bile olabilirsiniz. o nedenle mevcut parkelerinize sistire yaptırıp üzerine kaliteli bir vernik attırırsanız parkeleriniz ilk günkü gibi olur.
benim oturdugum ev belediyeye ait yani kiraciyim,bes sene önce eve gecerken tadilat yapilirken calisanlarin büyük bir alet ile zimpara yaptigini gördüm aradan bes sene gecti simdi yeni cila atmak icin tekrar zimparami yapmak gerekli yada daha kolay yolu varmi
Yeni tip sistire makineleri filitreli ve toz torbalı, öyle eskisi gibi toz falan çıkmıyor.