Park sensörü taktırmak istiyorum

ben de düşünüyorum aslında ama orjinalindeki gibi olsun istiyorum sizce çok maliyetli mi olur? ya da yapabilirler mi?

yaparlar elbet.. herşey paraya bakar. hatta dikiz aynasının camını değiştirip, geri vitese takınca ekran haline gelmesini sağlayanlar var.

kime , nereye taktırırsanız taktırın ama yapılan işçilik iyi olsun. ben aracı sıfır alırken opel odak a taktırdım. 180 ytl aldılar. bir yağmur yağdı bizim park sensörleri pert oldu. kafasına göre çalışmaya başladı(su aldığından olsa gerek). sonra servise götürdük. 1 gün araç serviste kaldı. niye? servisin yeterli kalitede iş yapmamasından. uzun lafın kısası 40 tl lik park sensörlerini 180 tl ye biz opelseverlere yediriyorlar. neymiş yetkili servisinki daha kaliteli olurmuş.ama dışarda 180 tl ye bin kat daha kaliteli, bin kat daha iyi işçiliğe sahip bir park sensörü taktırabilirisn

ben can can dan ladım ama takdırmadım yaza falan taktıracam oraya gayet guzel oluyo bızm tanudıklar taktırdı acayıp super iyice yakınlasınca ses en yuksek derece artıyo orası yapıyo ama kaca yaptıklarını bılmıyorum

ben kendim internet ten 35 tl aldım kutusundan tampon delme ucu çıkıyor onunla delip kendim taktım süper oldu işe yarıyor ve çokta ucuz......

ben kendim internet ten 35 tl aldım kutusundan tampon delme ucu çıkıyor onunla delip kendim taktım süper oldu işe yarıyor ve çokta ucuz......
aynen, forumda konusu da mevctu hatta fotoğraflı falan

bende taktirdimm ama ara ara geri vites lambasinin birinin isiginin kesik kesik yanmasina sebebiyet veriyor..
oyle oluncada park sensoru de calismiyor.. uyari ekraninda da geri vites lambasi uyarisi cikiyor... ama her zaman degil arar ara yapiyor neden olabilir??

bende taktirdimm ama ara ara geri vites lambasinin birinin isiginin kesik kesik yanmasina sebebiyet veriyor..
oyle oluncada park sensoru de calismiyor.. uyari ekraninda da geri vites lambasi uyarisi cikiyor... ama her zaman degil arar ara yapiyor neden olabilir??
Elektrik çekerken kablolara bir hasar vermiş olabilirsiniz. Kısa devre veya temassızlık yapıyor olabilir.

Arkadaşlar bir alman sitesinde gördüm ama almancam olmayınca soramadım. Adamda astra g var orta konsoldaki boşlüğa lcd ekranın takmış hem park sensörü hemde geri kamerası. bunun gibi birşey türkiyede satılıyormu?

Geri