banada bi arkadaşım hediye etmişti,montajını kendim yaptım ,+ elektriği geri vites lambasından ,- elektriği de kaportadan aldım ,vitesi geriye takınca hemen devreye diriyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet işte 50 liraya alcam takcam ama aletin kendini başlatma süresi warmı sorun orda.
olabilir henüz almadım fiyatlarını nedir 4 lü ve sadece sesli olanı istiyorum.Sewgili Gökalp montajı yaparken kutunun içinden şemasıda çıkıyor ama ben bağlarken bagajın içinden sol yada sağ parçayı söktüm ve oradan geri vites lambasına gelen kabloyu buldum, sensörün devreye giren kablosunu buraya , şaseyide yine bu kablo demetinin içindeki şase kablosuna bağladım. Sonra modülü çift taraflı bantla içeriye yapıştırarak, tamponu delerek taktığım sensörlerin fişlerini cpu (modüle) taktım ve son olarak da arabayı çalıştırarak geri vitese takıp test ettim ve işi bitirdimşimdi sorunsuz çalışmya devam ediyor.
Sensörü aldınmı eğer almadıysan benim bir arkadaşım satıyor 4'lü ve 6'lı seçenekleri hatta kameralı seçenekleri bile mevcut istersen fiyatlarını yollayabilirim sana kolay gelsin