Evet dostlarım, arabamın biten garantisi sayesinde eğlencelerime eğlence eklemeye devam ediyorum. Bugün aracımı yine eski özel servisime götürdüm, elinde bulunan led park lambaları ile mavi kaplamalı plaka lambalarını aşağıda görünen şekilde kombine ederek normal ledlerden daha parlak değişik bir aydınlatma elde ettik.
Ben ustama ledler arıza yakacak o yüzden diğer arıza yakmayan ama zayıf bir ışık veren mavi kaplı ampulleri makarona sarıp tampona sallayalım dedim, o da bana ben bunun daha manyağını yapar onların ikisinide plaka aydınlatmasında kullanırım dedi, ki dediğini de yaptı vesselam. (
Aha resimleri:
Bu arıza lambası yakan led ve arıza lambası yakmayan sıradan mavi kaplı ampulümüz.
Bu ikisini Voltran tadında birleştiren ustamın kombinasyonu.
Bu da solda yalnız mavi kaplı ampul yanarken diğerindeki kombinasyonlu ışık demetinin aydınlık ortamdaki karşılaştırması.
Gece olsun son halinin resmini çekeceğim.

Ben ustama ledler arıza yakacak o yüzden diğer arıza yakmayan ama zayıf bir ışık veren mavi kaplı ampulleri makarona sarıp tampona sallayalım dedim, o da bana ben bunun daha manyağını yapar onların ikisinide plaka aydınlatmasında kullanırım dedi, ki dediğini de yaptı vesselam. (

Aha resimleri:

Bu arıza lambası yakan led ve arıza lambası yakmayan sıradan mavi kaplı ampulümüz.

Bu ikisini Voltran tadında birleştiren ustamın kombinasyonu.

Bu da solda yalnız mavi kaplı ampul yanarken diğerindeki kombinasyonlu ışık demetinin aydınlık ortamdaki karşılaştırması.

Gece olsun son halinin resmini çekeceğim.