parça

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karasahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karasahin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar,
benim astranın (astra g 98) direksiyon simidi üzerindeki kornaları zamanla deforme olmuş ve sonunda yırtıldı.rahatsız ediyor.parçayı sordum 80 civarında dediler.komple değişiyomuş.acaba çıkma bulabilir miyim?veya ne yapabilirim?bilgisi olan arkadaşlar msj atarsa sevinirim..

mrb arkadaşlar,
benim astranın (astra g 98) direksiyon simidi üzerindeki kornaları zamanla deforme olmuş ve sonunda yırtıldı.rahatsız ediyor.parçayı sordum 80 civarında dediler.komple değişiyomuş.acaba çıkma bulabilir miyim?veya ne yapabilirim?bilgisi olan arkadaşlar msj atarsa sevinirim..

benimde koptu kuvvetli bir yapıstırıcıyla uzerlerine siyah lastik yapıştırdım kötüde olmadı bence resim istersen yarın koyabilirim

sevinirim arkadaşım.bakalım nasıl olmuş

bir tane foto buldum tam gözukmesede şimdilik idare eder yarın daha net bi foto koyarım

Ekli dosyalar

• DSC00128.webp
    DSC00128.webp
    92.7 KB · Görüntüleme: 28
gerçekten çok güzel olmuş.belli bile değil.bu arada bu senin araç mı?eğer öyleyse güzelmiş..içini beğendim.güle güle kullan

evet benim araç sol o senin güzel görüşün:D yapıştırıcının markasını yarın yazarım o da arabada şuanda baya kuvvetli bi yapıstırıcı her işe yarıo:D:D

Geri