Parça ömüleri????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_volkan_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar. geçen sene nisan ayında sıfır aldığım opel astra g classic aracımı, aldığım yerin servisine yıllık bakıma çağırdıkları ve gitmessen garanti dışı kalacağını söyledikleri için götürdüm. ben bu işlerde deneyim sahibi olmadığım için safi bir şekilde kazıklandımmı yoksa olması gerekeni mi yaptılar bilemiyorum. yakıt filtresi , polen filtresi, yağ filtresi karter tapası vs. vs.... değiştirmişler. Size artı bir rezillik söyliyeyim adamlar beni 3-4 saat bir polen filtresi için beklettiler. (Koskoca bi yetkili serviste nasıl polen filtresi olmaz yada kalmaz) Binbir minnet rica ile fiyatı 320 liraya yaptılar.

1. Sıfır aracın ilk bakımında neden işçilik alıyolar?
2. Bu polen filtresi, yağ filtresi bakımlarda değişen parçaların ömürleri nedir? ne zaman da bir değiştirilmelidir?

kaç km yapmıştın bakıma gittiğinde ?

8000

filtreler tamam 15 bin bakımda değişiyorda neden işçilik alıyorlar onu anlamadım bu arada kaç para verdin servise

350 istediler adam soktum araya (filo kiralama müdürünü) 320 ytl

değişimler için normal
1 yıl geçmiş km dolmamış olsa da
ama 320 çok geldi...

çok değil aslında bana 285 ytl çekti servis 15 bin bakımı için

hangi servise götürdün aracı

servisin ismini teşir etmek kötü olmazmı (peşimize düşmesinler sonra faiili mechul yada b.. yoluna yolculuğa çıkmayalım sonra)

servisin ismini teşir etmek kötü olmazmı (peşimize düşmesinler sonra faiili mechul yada b.. yoluna yolculuğa çıkmayalım sonra)

yok yok bişi olmaz :D

Geri