panoramik şahin

tofaş lar 124 haricinde çok ilgimi çekmez ama araba ciddi anlamda tek parça duruyor...
spor u bırakmamış hiç....

renolara bittim.şahin e gelince.bildiğin tabut cam tavan da kefeni olmuş..

Aracın sizin için değeri varsa olabilir tabii, parça sıkıntınız olacağını sanmıyorum, yalnız Renault 12 de ince stop dürbün torpido olacak ki topladığınıza değsin, çok iyi bir örnek değil ama en azından şöyle olmalı
http://renaultccc.proboards.com/index.cgi?board=121517&action=display&thread=1608&page=1

Linke tıkladım 2 saattir içerden çıkamadım :) Adam Londra'dan Romanya'ya reanult toplamaya geliyor sonra Çekici ile tekrar Londraya dönüyor. Helal olsun:)

renolara bittim.şahin e gelince.bildiğin tabut cam tavan da kefeni olmuş..

Sevdim bu mesajı :bir:

tvanınn acılmasını gectımde bu aracın tavan atkısını kesmısler bu arac nasıl dagılmıyor o cam nasıl kırılmıyor esnemeden...

Muhtemelen camı yapar yapmaz çekmişler resmi.. İlk dengesiz virajda tavandaki camın patlayıp atma olasılığı yüksek :D

Almak sorun değil alırsınız, lakin uğraşmak, belirli bir seviyeye getirmek ve korumak çok zor.

Ömer bana göre en zor olanı aracı korumak, yerli araçlar bir derecede yabancı arabaları korumak çok çok zor. Ben koruyamadığım için satıyorum :(.

bende geçen böle sunrooflu gördüm:)

Geri