palio 1.2 ve 200 ü geçmiş

ulen o araba benim 1.4 corsayı gecsin harbi anahtarı bırakırımm 1.6 ları geciomus nasıl oluyo anlamadım ama 1.6 sahinleri geciodurr eheheuehahah

Opelleri satıpta Palio mu alalım yaaa...

200 km/h... devir daha 5200 de...

Video yu izledim ama video daki palio nun 1.2 olduğunu nasıl anlayacağız onu çözemedim...

ne iş ya Samsun da palio 1.2 devrimi yapıldı herhalde :) baksana kopan kopana , 200 ü hızdan saymıyorlar :)

Rampa Aşaği Sallamiştir

komple bady kit koni yay açık hava filtresi jsv paspas jsv vites topuzu jsv vites körüğü jsv ışıklı vites çerçevesi araç içi neon aydınlatma ön ve arka tampon özel yapım siyah zeminli ön farlar özel çift çıkış ekzos kaza darbe yok
açıkçasını söylemek gerekirse sadece bunları takarak 200 km yi geçmek biraz bana gerip geliyo geçmez demiyorum ama devir saatinin 5200 rpm de olması çok şaşırtıcı

abicim işte samsundan 2 tane palio ikisinin de devir 5200 de ikisinin de hız 200 ün üzerin de ben o hızla gider demiorum belki gercek hızı farklıdır ama kadran lar da oynama yada fatoş yok ben de 1.6 arabalara kafa tutacagını sanmıorum

kadranlarda oynama oldugu kesin
ya dusunsene 1.2 arabayla normal sartlar altinda 1.6 yi nasil gecersin hemde arasinda beygir farki varken
konusmaya bile gerek yok bence hersey ortada

Ben bi tane 1.2 palio kullandım speedgear felaketti yani gitmiyodu.

Arkadaşım 1200cc bir aracın 1600cc aracı kalkışta geçmesi imkansızdır.
madem ki 200 turuna bekliyorsun arkadaşları, o zaman herhangi bir görüntü kaynağı ile (cep telefonu veya kamera ile) 0 km/h 'den başlayarak çekebilirsin biz de oralara kadar zahmet etmeden 200 turuna çıkmış oluruz, doğruysa da hepimiz araba sahibini tebrik eder, küçük sınıf arabaların kralı olarak ilan ederiz. ona o arabayı sattırmayız :D hatta biz satın alırız, üstüne chip tuning+headers+nos ekleriz bu sefer evo'lara ve imprezza'lara kafa tutar, onlarla dalga geçeriz...

bu kadar lafın üstüne ben olsan elime cep telefonumu alır .. 200km/h ye kadar bi güzel video çeker. yayınlarım..tabi söylenenler doğruysa.. milleti oraya çağırmak biraz imkansıza kaçıyor açıkçası..

Geri