P1125 Hatası !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan action02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pek sanmıyorum oyle olcagını o zamanda km saatınıde sıfırlasın, kullanım dısı bı çözum bulunacagını sanmıyorum onun baska taktıklerı vardır kesın.

.

map sensörü....

gidiyorsun map sensörünü temizletiyousn sorun bitiyor....
yada yenisini alıyorsun.. yan sanayi facet10.1024 kodu parçanın

Kutup Başlarından birini çıkarmak arıza kodlarını siliyor.(Denedim).Bu map sensörü dedikleri ne oluyor?

.

kutup başlarından birini çıkarmak arıza kodlarını siliyor.(denedim).bu map sensörü dedikleri ne oluyor?
senin sorununun adi oluyor. Map sensörü çözüm ya temizleteceksin iyi bir ustaya yada yenisini alicaksin.

Merhaba arkadaşlar aracımda p1125 hatası alıyorum.
Arızayı coğunluk olarak 120 km ve üzeri hızlarda ve rampa çıkışlarında 4 ve 5 viteste veriyor.
Tam çözüme ulaşamıyorum selenoid valfi ve map sensörü deniyor.
Sizin yorumunuz nedir yardımcı olursanız beni büyük bi dertten kurtarırsınız.
Şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar
arıza lambası her yandığında araç arıza mı yapıyor yoksa bir kez arızaya girdikten sonra hatırlatma amaçlı mı yanıyor. akü kutup başını çıkarıp tekrar takmak araca zarar verir mi? ben bir amatör olarak kurbağacıkla yapabilir miyim ayrıca?

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:27 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:26 ----------

Kutup Başlarından birini çıkarmak arıza kodlarını siliyor.(Denedim).Bu map sensörü dedikleri ne oluyor?

arıza lambası her yandığında araç arıza mı yapıyor yoksa bir kez arızaya girdikten sonra hatırlatma amaçlı mı yanıyor. akü kutup başını çıkarıp tekrar takmak araca zarar verir mi? ben bir amatör olarak kurbağacıkla yapabilir miyim ayrıca?

Geri