P0108 turboda yüksek basınç hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuark_26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok basit p0400 kodunu tıs 2000 den takip edecek ustanız, tabii kullanmayı biliyorsa kontrol prosedürü ve kablo diyagram bölümünde sorunu anında çözersiniz şartların oluşmasını beklemeniz gerekmiyor :d

takip edecek derken ne demek istediğinizi anlamadım ben. yetkili servise gitsem muhtemelen egr kör conta var diye yapıyor diyecek. o değilse egr bozuk diyecek. tıs 2000 le arıza konudunu takıp etmek ne demek anlayamadım. arıza kodu Exhaust Gas Recirculation Flow Malfunction açılımı. bu nasıl takip edilebilir ?

takip edecek derken ne demek istediğinizi anlamadım ben. yetkili servise gitsem muhtemelen egr kör conta var diye yapıyor diyecek. o değilse egr bozuk diyecek. tıs 2000 le arıza konudunu takıp etmek ne demek anlayamadım. arıza kodu Exhaust Gas Recirculation Flow Malfunction açılımı. bu nasıl takip edilebilir ?
tıs 2000 den arıza kodu açılımını takip edecek elektrik şemasından bütün sorunların çözümü orda var

Emin değilim lakin ben olsam, kör contaya ufak bir delik açıp, egr yi kandırmaya çalışırdım.

Geri