P0107----ecn010703 arizasi hakkinda.

ihsan___

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım Opel astra H 1.3 cdti. Aracın çalışmasında bir sıkıntı yok. Sıkıntı araç ölü gibi çekmiyor, devirlenmiyor. Forumlardan araştırdığım kadarıyla Map sensörü arızası diyende var. Selenoid arızası diyende. Turbo hortumlarından kaynaklandığını söyleyende var. Kafam karıştı şu durumda. Durup dururken böyle bir arızayla karşılaştım. Sizce arızayı çözmek için nereden başlamak gerek. Ustalarada pek güvenim yok. O parçayı da değiştirelim olmadı su parçayı da değiştirelim mantığında hemen hemen bir çoğu.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Saygılarımla.

Aracım Opel astra H 1.3 cdti. Aracın çalışmasında bir sıkıntı yok. Sıkıntı araç ölü gibi çekmiyor, devirlenmiyor. Forumlardan araştırdığım kadarıyla Map sensörü arızası diyende var. Selenoid arızası diyende. Turbo hortumlarından kaynaklandığını söyleyende var. Kafam karıştı şu durumda. Durup dururken böyle bir arızayla karşılaştım. Sizce arızayı çözmek için nereden başlamak gerek. Ustalarada pek güvenim yok. O parçayı da değiştirelim olmadı su parçayı da değiştirelim mantığında hemen hemen bir çoğu.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Saygılarımla.

turbo hortumları kaçak kontrolü,vakum hortumları kaçak kontrolü, en olmadı map sensörü. intercooler ı kaçıranda aynı hatayı almış turbo hortumu çatlyanda , vakum hortumu çatlayıp hava kaçıranda...

Teşekkür ederim cevabınız için Yener bey. Parça değişiminden önce dediğiniz gibi bütün turboyla ilgili hortumları kontrol ettirip en son parça değişimine gidecem. Cumartesi gününe kadar aracı bu şekilde kullanmak zorundayım. İnşallah daha farklı sorunlara yol açmaz.

Saygılarımla.

Geri