Ben yapamıyorum sen yap demek mi iyidir? Yoksa özelleştirilmesi düşünülen, devletin üzerine yük olan kurumların baştan aşağı profesyonel kişilerle yeniden yapılanıp kar'a geçmesi mi arkadaşlar? Lütfen yapmayın etmeyin.. Her hükümet ekonomiyi düzeltmek için devletin elinde ne var ne yok satabilirdi, bu çok zor bişey değil.. Özelleştirmeye karşı negatif bir düşüncem yok, ama bunun yolu var yordamı var.. daha önceki mesajımda da belirttim.. Telekom'un şu an Türkiye'den elde ettiği kar'ı bi araştırın.. Bu kar devlete gitse mi iyi olacaktı yoksa şu andaki gibi yabancılara mı?? Devlet, Telekom ve Telekom gibi diğer özelleşen önemli kuruluşları kar eder şekle sokması için uğraşacağına satıp ülkeye sıcak para sokmaya çalışıyor.. Bu sıcak para da nasıl oluyorsa Telekom'un yalnızca 1 yıllık Türkiye'den elde ettiği kar kadar oluyor..
Buraya yazan herkesin yazılarını okudum, benim gibi düşünen ve benden çok farklı düşünen arkadaşlar var.. Farklı düşünenlerin hepsinden fikir kapmaya çalışıyorum.. Ama hala yazdıklarıma karşı benim aklımı çelebilecek hiçbir fikir göremiyorum..
fikirlerimin daha yalın hali, her harfine aynen katılıyorum...