• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

özel servisde 60000 bakım

cancanada

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkaşlar rot balansla birlikte 60000 bakım için yaklaşık 620 tl fiyat aldım opel servisinden. bende eski opelimi yaptırdıgım ozel servisime gittm . 290 tl ye rot balans ve lastık on arka degısımı olmak uzere herseyını degıstırdım.: opel servısınde v kayısı 90 lıra ıscılık ise 70 lıra demıslerdı.. motorun yarısı sokulcek falan demıstı telefondakı.. burda hıc bırseyı sokmeden bes dakıkada taktılar. yag olarak castrol kullandılar bı o pahalıydı 90 tl cıvarı dıger malzemeler ıse motocar adlı alman malı astra j için üretilmiş malzemelerle değştirildi.

Ynt: özel servisde 60000 bakım

cancanada link' Alıntı:
arkaşlar rot balansla birlikte 60000 bakım için yaklaşık 620 tl fiyat aldım opel servisinden. bende eski opelimi yaptırdıgım ozel servisime gittm . 290 tl ye rot balans ve lastık on arka degısımı olmak uzere herseyını degıstırdım.: opel servısınde v kayısı 90 lıra ıscılık ise 70 lıra demıslerdı.. motorun yarısı sokulcek falan demıstı telefondakı.. burda hıc bırseyı sokmeden bes dakıkada taktılar. yag olarak castrol kullandılar bı o pahalıydı 90 tl cıvarı dıger malzemeler ıse motocar adlı alman malı astra j için üretilmiş malzemelerle değştirildi.

Motoru kurtarmana sevindim.  005hihih

DERSİMLİ link' Alıntı:
Motoru kurtarmana sevindim.  005hihih
aynen ya saka gıbı abı adamlar.

Özel hastanelerle aynı zihniyet demek bu servisler kes biç sök tak yerleştir 023hm :(

niko22 link' Alıntı:
Özel hastanelerle aynı zihniyet demek bu servisler kes biç sök tak yerleştir 023hm :(

Sevgili niko Dikkat ettinmi bilmiyorum ama bunu söyleyen opelin resmi servisi.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Sevgili niko Dikkat ettinmi bilmiyorum ama bunu söyleyen opelin resmi servisi.
Benim sözümde yetkili servislere zaten tamirci amcalara bişey dediğimiz yok :)

niko22 link' Alıntı:
Benim sözümde yetkili servislere zaten tamirci amcalara bişey dediğimiz yok :)

:)

Ben servisin 1200 lira istediği Laguna aracıma herşey dahil 450 liraya bakım + triger değişimi yaptırmıştım bir bunu unutamıyorum ?

aynen ya yazık gunah bu paralara

Geri