özel mülkte park yasağı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konuyu hortlatmış gibi olucam ama bizim kilitleri göstermek istedim. aracı bağladılar mı mecburen 10TL bağış yapıyorsunuz. ortadaki kırmızı daire bijonları da kapattıgı için lastiği de değiştiremiyorsunuz.

resimler:

Ekli dosyalar

• IMG_1801.webp
    IMG_1801.webp
    10.9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1802.webp
    IMG_1802.webp
    19.7 KB · Görüntüleme: 22
konuyu hortlatmış gibi olucam ama bizim kilitleri göstermek istedim. aracı bağladılar mı mecburen 10TL bağış yapıyorsunuz. ortadaki kırmızı daire bijonları da kapattıgı için lastiği de değiştiremiyorsunuz.

resimler:
Bizdekilerde bunun gibi 3 ayak şeklinde:) Ama daha modern görünüyo bizimkiler:) Sarı sarı:)

mükemmel çözüm:)

o teneke be :D bn onla yürürüm :D bişey olmaz düşer kendilğinden zaten

Bizdekilerde bunun gibi 3 ayak şeklinde:) Ama daha modern görünüyo bizimkiler:) Sarı sarı:)

sizin ora nere? bu barbarlık bi bizde var sanıyordum da...

o teneke be :D bn onla yürürüm :D bişey olmaz düşer kendilğinden zaten

kar zinciriyle gidiyo gibi olursun dimi :D valla onunla yürümeye çalışan duymadım ama denesen çamurluk davlumbaz tekerlek fln kesin bir yerlere zarar verir. 10 liradan pahalıya patlar :D

kar zinciriyle gidiyo gibi olursun dimi :D valla onunla yürümeye çalışan duymadım ama denesen çamurluk davlumbaz tekerlek fln kesin bir yerlere zarar verir. 10 liradan pahalıya patlar :D

bunu şu demir makasları keser 10 dk uğraşsan kesersin :D :)

bunu şu demir makasları keser 10 dk uğraşsan kesersin :D :)

öyle canım uğraşsan kesersin de keserle kırarsın da. ama başka yöntemlerle kilitlenmekten kaçınıyoruz. 4 yılı kaçak giriş bir yılı taşıt puluyla yasal giriş olmak üzere 5 senede iki kere kilitlendim, birinde ödedim 10lira, diğerindeyse şekilde görüldüğü üzere kilit elimde :D:D o şimdi kömürlükte :D

bundan kurtulmanın bir yoluda benim gibi çamurluk ile lastik arasında boşluk bırakmamanız :) denesinler bakalım takabiliyorlar mı :)

@kustooo

Gazi Üniversitesi :)

Geri