özel mülkte park yasağı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yakında sana odtüdeki kilidin resmini çeker koyarım. bunda yine tekeri söküp stepneyi takabilirsin. bizimkilerde bijonlara bile ulaşamıyosun.:mad: ama cezası çok bişi değil allahtan. 10 liralık "bağış makbuzu" :D

bizde 30 tl :mad:

30 liraysa yine iyi geçen sene kampüs içinde jandarma park cezası yollamıştı :)

bende her ne olursa olsun kaldırıma park etmeye karşıyım. bizim burda da bir kaç ayı var tam okul çocuklarının geçtiği yere park edio yavrular sırf adamın keyfi için kaldırımdan inip yolda yürüyorlar. şikayet ettik kaldırdılar sonrasında ne mi oldu geldi başka bir ayı park etmeye başladı.

odtüde hala var bu oyüzden çok gizli yerlere parkediyorum arabayı:D

odtüde hala var bu oyüzden çok gizli yerlere parkediyorum arabayı:D

üzerini ağaç dallarıyla kamufle et daha da gizli olur.:)

Odtüdekiler de benim arabaya olmuyor :D çamurluk ve lastik arasında boşluk yok bende onun için onların kilitleri girmiyor benim arabaya :) şöle birşey var okullar özel mülk sayılmaz ve okulda kaldırım gibi normalde de yasak olan yerlere koyarsanız jandarma veya polis gelip ceza yazabilir... ama odtüde mesela sticerine göre park edemediğin yere koyduğunda genelde gelip kitlerler arabayı bu olay tabi yasal değil ama karşı çıksanda yapacak çok birşey yok dava açmaktan başka... benim haksız yere sticerimi iptal etmişlerdi eskiden... o zaman dava açıyordum ki gelip dava açma geri verelim sticeri dediler ve artık hiç karışmıyorlar bana :)

adı üstünde adamın özel mülkü :D isterse her girene keser cezayı, isterse hiç sokmaz
okul yönetimiyle öğrenciler arasında bir konu, yasaların bişey diyeceğini sanmam.

zaten pek çok okul ünv kurum otopark ücreti adı altında para alıyor bu alınan paranın şu kesilen cezadan bir farkı yok..tıpa tıp aynı şey tek farkı bazı kurumlarda kapıdaki bekçi kontrol eder üye etiketiniz kartınız varsa girersiniz olmayanı sokmazlar yada kapıda otopark ücretini alırlar..

bunda tam aksine kapıda kimse yok her kez içeri girebiliyor ama otopark yada paralı üye değilseniz normal park sahaları dışında öyle kaldırım üstüne falan koyarsanız adamlar kelepçeyi takıyor cezayı kesiyor..

odtüye stickersız almıyolar ya ben hariç:D

Geri