Ötv Zamları ve Opel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasip

$value="Opelim.Net";
Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
Bugün Opel Türkiye dahil olmak üzere birkaç bayi aradım malesef astra ve insignia Ötv zamlarından etkilenmiş. Tamda insignia almaya niyetlenmişken :)

Aynı durum düşüncesi bende de var ama hayırlısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün afyonda akhanlara gitmiştim, edition elegance 1.6 dizel otomatik 97 bin TL, cosmo içinde 106 bin TL fiyat almıştım. Şimdi en az 5-10 bin lira arttı iyimi :(

• Beğen
Tepkiler: husooz
Bugün Opel Türkiye dahil olmak üzere birkaç bayi aradım malesef astra ve insignia Ötv zamlarından etkilenmiş. Tamda insignia almaya niyetlenmişken :)
Bence hiç gerek yok hasip bey kardeşim sürekli yenileniyo herşey gerek oto gerek cep gerek ewdeki eşyalar hepsi zamanla demode oluyor,biz genclik yillarımızı muratlarla serçelerle toroslarla gecirmiş bi milletiz,gönül bu hep istiyo ama istemenin bi sınırı yok,suan bindigimiz otolara hayal diye bakan insanlar war orta segmentte güzel sayılabilicek arabalara biniyoruz saglam agır güwenli we tarz,hal böyleylen bence araç degistirmek yerine daha farklı hedeflere yönelmek daha iyi olur,ne bilim bahçeye şekil wermek cok yapmak istedigimiz ama ona bi türlü sıra gelmeyen bi hobimizi yapmak,we daha daha neler neler??bundan sonra bi araç alırsanız eger içi geniş ncap'i saglam we az yakıt tüketen bi araç seçin derim,ben astra j'm le yaşlanmak istiyorum sanırım bu biraz romantik oldu:)bazen hawasına bayılıyorum bazanda wirajda arka sallıyo ama olsun selwi boylum al yazmalım :);)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri