otostart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhil06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam,
konu dışı belki ama brembo'ları takınca inanılmaz bir fark hissettin mi? Sitede brembo disk var fakat balata yok? balata hangi marka aldın?

piyasada satılan disklerden metali daha kaliteli diyebilirim...buda aşınma yönünden daha uzun ömürlü anlamına geliyor.balata olarak zimmerman kullandım gayet memnunum tavsiye ederim.
delik konusuna gelince disklerde delik olması aşınan balatanın ordan tahliye edilmesine ve sürtünmeden kaynaklanan frenleme kaybı olmaması gibi sogutma yönünden faydası olmaktadır.
disklerin üzerine iyi bir tornacıda delik açtırabilirsiniz aynı işi görür
saygılar

bence tornacıda delik açtırmak çok mantıksızca e-5 çıktıgımızda 100kmnin üzerine çıkıyorsun buda o disklerin saniyede kaç kez dönmesi demek ağırlık merkezinin kayması disklerin titreşmesi hatta zamanla güvenliğini yitirmesi demek o diskler en küçük hesaplamalarla yapılıyor bunu unutmamak gerek yoksa herkes yapardı...

bence tornacıda delik açtırmak çok mantıksızca e-5 çıktıgımızda 100kmnin üzerine çıkıyorsun buda o disklerin saniyede kaç kez dönmesi demek ağırlık merkezinin kayması disklerin titreşmesi hatta zamanla güvenliğini yitirmesi demek o diskler en küçük hesaplamalarla yapılıyor bunu unutmamak gerek yoksa herkes yapardı...
katılıyorum balansı bozulur
zaten brembo da bu sitede hesaplı üstelik üyelerine %25 indirimi var biraz evvel beni arayın kısmını doldurdum brembo için 3 dk sonra aradılar orada gözüken fiyat tek fiyatı sepete atınca X2 oluyor şaşırmayın sakın ama yine de ucuz cünki ben 190 ytl ye aldım aynı kodlu hava kanallı ön diskleri

katılıyorum balansı bozulur
zaten brembo da bu sitede hesaplı üstelik üyelerine %25 indirimi var biraz evvel beni arayın kısmını doldurdum brembo için 3 dk sonra aradılar orada gözüken fiyat tek fiyatı sepete atınca X2 oluyor şaşırmayın sakın ama yine de ucuz cünki ben 190 ytl ye aldım aynı kodlu hava kanallı ön diskleri

sizce performansı nasıl farketti? ayrıca balata olarak ne aldınız?

balansı bozulacak diye bişey yok bu jant değilki düz disk ;) sonuçta kaç tane hava kanalı varsa o kadar delik delinir...öyle olsa adamlar prof dısklerde delik kullanmazlardı....sonuç olarak orc delikli disklerde o kalıpla çıkmıyor sonradan deliniyor...
bu işi yaptırıp faydasını görenleri bilmesem ok....

brakes_cross-drilled-rotor.GIF
1125-1.jpg

otm771101-15.jpg

orjinal radyatör adım gm nin BEHR NİN ORJİNAL ÜRÜNÜ SERVİSİN BANA VERDİGİ FİYAT 580 YTL AYNI ÜRÜNÜ ARACIMA UYGUN OLAN BİRE BİR AYNISI İLE OTOSATARDAN 310 YTL ALDIM TAVSİYE EDEBİLECEGİM SİTE HERKESE.

Arkadaşlar brembo disklerden çok memnun kaldım. Kesinlikle alın derim. Ne ısınıyo ne kendini bırakıyo. Balataları değiştirmememe rağmen bu kadar güzel bir sonuç vereceğini beklemiyordum

konu tarafımdan laflafı açıyor bölümüne taşınmıştır bilginize...

konu nereden nereye gelmiş :))

Konuyu tekrar hortlatalım...Bizim minibüs için birkaç parça alacağım.Bugün eve gelirken bilboartlarda reklamlarını gördüm.Acaba başka alışveriş eden oldu mu?Servis hizmetleri filan varmış.Sitelerini inceledi.Güvenli gibi ama yinede düşünüyorum..:(

Geri