otostart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhil06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferhil06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
otostart nsl arkadaşlar bilgisi olan varmı alışveriş bakımından birşeyelr almak istiyorum güvenilirmi alışveriş yapan oldumu yardımcı olabilirmisiniz.

ben ilk defa sizden duydum ismini. nerde bu otostart???

bende yeni duydum bakalım bi?

ben de duyunca baktım yana yana aradığım hava kanallı brembo arka diskleri buldum :D yüksek ihtimalle de güvenilir bir sitedir

Evt Ana Yari Istanbulda Alişveriş Yaptim Ama Net üzerinden Bi Sorun Cikmaz Inş Sitesinde Online Destek Hatti Var Konuştum Görüştüm Bakalim Siparişimi Verdim Sorunsuz Aolarak Gelecek Inş. Saglam Biryere Benziyo Ama Fiyat Olarakta Cok Uygun Dişariya Göre Fiyat Yariyariya Fark Etti.

Sorunlu bi site olduğunu zannetmiyorum,adamlar bu işe ciddi paralar yatırdılar.İlk açıldığı dönemde billboard'larda boy boy reklamları vardı.

Evet öyleymiş Araştirdim Yani Kolayca Alişveriş Yapabiliriz En Azindan Taksit Olanagi Var.

arkadaşlar otostartın alt yapısı yaklaşık 5 yıldan berider veri girişi yapılarak yapılan bi site. ciddi anlamda paralar yatırıldı ve yatırmlar devam ediyor. sahipleriyle birebir görüştüm birkaç sefer reklam ile ilgili. gerçekten güvenilir sağlma bi yerdir. ayrıca fiyat olarakda ciddi anlamda ucuz.

tşkler kadir bey anladım gönül rahatlıgıyla alabiliriz ozman herzman.

walla ben bikaç ay önce brembo disk balata vs almıştım hiç bir sorun çıkmadı ürünler orc.kutulu faturalı garantili bir şekilde kargolanıp gelmişti...bazı şehirlerde takma kolaylığıda sağlanmış tavsiye ederim ;)

Geri