otosens far sensörü kullanan arkadaşlara bir soru

piriulutan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2 hafta önce forumdan öğrendiklerim sayesinde bir tane otosens far sensörü aldım. çok memnun bir şekilde 2 hafta kadar kullandım. ve sonra aküm bitti. akü bakımsız mutlunun aküsü 3 ay oldu alalı. elektirikçiye gittim. bana safj dinamosundan olduğunu söyledi. tamir ettik. biraz düzelir gib oldu. ama 1 hafata sonra bugün yine yolda kaldım. akü yine bitti. şimdi sormak istediğim acaba başka kullanan arkadaşlar böyle bir sorun yaşadımı. yoksa benim yeni aküde problemmi var. yada bağlayan elektrikçi arkadaş biryerden şasemi aldırdı. ben ürünü standart ayarda kullanıyorum. bu farların arabayı açınca yanma olayı acaba aküyümü bitiriyor. sizden yardımlarınızı bekliyorum

kesınlıkle bogle bısey olcagını sanmıyoruM akudendır soruN herhalde yada baska bı yerde baglayan vatandas hata yaptı 1 aydan fazla oldu hıc bı sorunla karsılasmadım cokta guzel calısıyor saat gibi

takılalı 1 ay oldu hiçbi sorun yok. hatta ben aracı aldığımda akü bitikti şarz ettirdim öyle kullanıyorum 2 senedir. hiç bir sıkıntı yok valla sizin dedğiniz gibi yanlış bağlantı. yada şarz dinamosunda bi sıkıntı var gibime geliyorrrr

geçmiş olsun konuyu teknik servise açmanız daha güzel olurdu.

otosens den olabileceğini pek sanmıyorum dogru montaj yapıldıysa

sıkıntınız sensörden değil aracınızda kaçak olabilir. ilk tavsiyem bagaj aydınlatma butonunu kontrol etmeniz.eğer bozulduysa sabah akşam sürekli bagaj ışığı açık kalır ve akünüz biter.bu şekilde aküsü biten arkadaşlarım olmuştu :)

çok güzel çalışıyor.

o aldığınız ürün basit bir sensör öyle ahım şahım karmaşık çok elektrik çeken bir teknolojisi yok.. bencede sorun aracın başka bir yerindedir..

yaklaşık 3 ay oldu bende hiç bir sıkıntı yok akünün kalitesinden kaynaklanıyor olabilir sensörden kaynaklansa onca kişi satınaldı gelen ilk şikayet senden oldu bence sıkıntı akünde ;)

yok zaten ben cihaza bir şey demiyorum. sonuçta arıza olabilir mümkündür. ama sizede söylediğim gibi benimde tahminim bağlanı hatası gibi. ama yinede size bir danışayım dedim.

yaklaşık 3 ay oldu sensörü bağlayalı herhangi bi problem yaşamadım, muhtemelan başka bi yerde kaçak olabilir..

Geri