otopark olayı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masques

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün otoparka arabamı koyarken ilginç bişeyle karşılaştım.Ben parkettiken sonra karşıdaki bölmeye bi corsa parkette.Adam arabadan çıkarken kapıyı bi açtı küt yandaki arabaya.Benim bile içim acıdı ya arabanın sahibi olsa kimbilir neder.Bizlerde arabaları güvenerek otoparklara bırakıyoruz ama sonuç hüsran sanırım.Katlı otoparklar var mesela 4 kat üste koyuyosun arabanı kimsecikler yok.Bi hırsız teyp falan çalmak istese sokaktaki arabanın teyibini çalmaktan daha kolay olacak.

Napsam şaşırdım :)

Maalesef otoparklar da çözüm değil, en güzeli kendine ait garaj olacak yada bahçe

eger sağlam bir otoparksa zaten güvenlik kamerası mevcuttur merak etme. hemen plakasını al zaten o saatte olduğuna dair kocanlarda mevcut anında bin tepesine. yada hırsızlıkta polis halleder ;D

Otoparkalar saatine 5-10 milyon alırken aslan kesilirler..Ama arabana bişey oldumu mesuliyet kabul etmezler..Ne bir kanun nede bir yaptırım var..Klasik memleketim durumları yani..

eee öyle dikkat etmeyen öküz çok malesef

max 100 milyar arkadaşlar kapının önüne daha fazlası bağlanmaz bence eğer şehir içine giriosan 15 20 milyarlık bi araç idealdir.

ne varsa değnekcilerde var bakmayın:)

Arkadaşlart öyle bir durum olduğunda direkt polisi arayın gelsin.. Yasaya göre her işletmeci dükkanında olan her şeyden sorumludur. Yani duvara sorumluluk kabul etmiyoruz gibi saçma yazı asmaları onları kurtarmıyor...
bilgilerinize...

Otoparkalar saatine 5-10 milyon alırken aslan kesilirler..Ama arabana bişey oldumu mesuliyet kabul etmezler..Ne bir kanun nede bir yaptırım var..Klasik memleketim durumları yani..
Öyle dediklerine aldanmayın. Bal gibi de sorumlular. Onların dayılıkları garibanlara. Bir savcıya ya da avukata da aynı şeyi yapsınlar bakalım ne oluyor. Böyle bir durumla karşılaşırsanız arabayı yerinden oynatmadan doğruca en yakın karakola gidip suç duyurusunda bulunun. Hele bir de yüksek yerlerde tanıdığınız varsa. Çift kaymaklı ekmek kadayıfı.

maalesef boyle olaylar cok meydana gelıyor...

Geri