arkadaşlar daha önce 1997 model vectra 1,6 gl modelı aracım vardı 2 sene kullandıktan sonra maddı sıkıntılardan dolayı satmak zorunda kaldım ama sattıktan sonra acayip derecede pişman oldum neyse suan durumu toparladık bıraz ve tercıhım yıne vectra olacak ama sunroof lu olsun ıstıyorum nette bakınıyorum her gun sunroof lu vectra lar çoğunlukla cd kasalarda ve bunlarında hemen hemen hepsi otomatik vites
merak ettiğim ve fikirlerinizi almak istediğim olay şu dur ki ben daha önce hiç otomatik vites araç kullanmadım
1-acaba bu vectra ların otomatik versiyonları nasıldır(rampa tırmanışı fılan manuel vıtese gore farkedermı)
2-otomaik vitesli vectraların kronik şanzıman problemleri varmıdır?
3-cd versıyona lpg takılınca yol bılgısayarında gosterılen yakıt degerlerı devre dışı kalırmı? (ki eğer öyleyse yol bılgısayarının bır fonksıyonu kalmaz heralde)
bu 3 başlık hakkında detaylı bilgi verebılecek arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.....
merak ettiğim ve fikirlerinizi almak istediğim olay şu dur ki ben daha önce hiç otomatik vites araç kullanmadım
1-acaba bu vectra ların otomatik versiyonları nasıldır(rampa tırmanışı fılan manuel vıtese gore farkedermı)
2-otomaik vitesli vectraların kronik şanzıman problemleri varmıdır?
3-cd versıyona lpg takılınca yol bılgısayarında gosterılen yakıt degerlerı devre dışı kalırmı? (ki eğer öyleyse yol bılgısayarının bır fonksıyonu kalmaz heralde)
bu 3 başlık hakkında detaylı bilgi verebılecek arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.....