otomatik vites şanzıman lambası acil yardım

gokhancay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 96 otomatik vectramın şanzıman lambası d konumuna aldığımda yanmaya başladı. neden olabileceğini bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. d konumunda araç çok zor ilerliyor. saygılar.

arkadaşlar yokmu bilen bu lamba niçin yanar?

arkadaşım nasıl lamba ne lambası yol bilgisayarı yok mu
ben geçen sene alarm taktırmaya gittiğimde elektrikçi devreleri bozmuş araba d konumunda iken gitmiyordu. sonra servise götürdüm düzelttiler servisin dediği vites karışmış yani 5 e atmış 5 inci viteste kalkış yapıyordu elektrik aksamından olabilir belki ama yol bigisayarında automatic gear box yazıyordu lamba dediğini anlamadım.

arkadaşım arama 1996 model yolbilgisayarı yok saatin altındaki panaelde turuncu renkte dışı yuvarlak içi hafif tırtırlı ve içinde dikkat işareti ( ! ) olan bir lamba yanıyor. dediğin gibi araba d konumunda hızlanmıyor.

yani şanzıman karışmıştır pek birşey çıkacağını sanmıyorum çünkü bu arabalar sağlamdır. ben o halde 10 km kullandım aracı bir şey olmadı sonra servise verdim alarm takılıyordu hepsini alarm da dahil 110 ytl ye halletmişlerdi sen vakit geçirmeden servise götür

arkadaşım nasıl lamba ne lambası yol bilgisayarı yok mu
ben geçen sene alarm taktırmaya gittiğimde elektrikçi devreleri bozmuş araba d konumunda iken gitmiyordu. sonra servise götürdüm düzelttiler servisin dediği vites karışmış yani 5 e atmış 5 inci viteste kalkış yapıyordu elektrik aksamından olabilir belki ama yol bigisayarında automatic gear box yazıyordu lamba dediğini anlamadım.

5. vites mi??

otomatikler 4 vites bi yanlışlık olmasın

ben de 4 biliyordum fakat bir arkadaş bana saydırdı lambasız uzun ve düz bir yolda kalkıştan saymaya başladım ve 5 saydım

sıgortalara bak buyuk ıhtımal sıgortası atık o aracın

Geri