otomatik vites hakkında düşüncelerinizi rica etsem

ben de klasik olarak hep manuel vites tercih edip istediğim gibi vites atmayı isterdim, taki otomatik bir polo kullanana kadar. dev ekranda direksiyonla playstation 2'de need for speed kullanıyor gibi hissettim kendimi çok güzeldi :)

otomatik vites şiddetle tavsiye edelir

2001 Opel Vectra Elegance 2.0 otomatik vites kullanıyorum. Temmuz 2007 de aldım. 18 yıllık düz vites sürücülüğünü unuttum. Artık sadece otomatik kullanırım. Sizlerden isteğim benim aracımla aynı model aracı olan var mı? Varsa bana Türkçe kullanma kılavuzu lazım. Fotokopi de olur. Çekim, kargo masrafı neyse öderiz.

4 sene Vectra-a otomatik kullandım.Kullanımı çok rahattı ve 90 binde alıp 157 bin'de satıncaya kadar en ufak bir sorun bile yaşamadım.Satarken meraklısını bulmanız gerekiyor,tek dezavantajı bu ne yazık ki..

2001 Opel Vectra Elegance 2.0 otomatik vites kullanıyorum. Temmuz 2007 de aldım. 18 yıllık düz vites sürücülüğünü unuttum. Artık sadece otomatik kullanırım. Sizlerden isteğim benim aracımla aynı model aracı olan var mı? Varsa bana Türkçe kullanma kılavuzu lazım. Fotokopi de olur. Çekim, kargo masrafı neyse öderiz.
Opel'in resmi sitesinden yazarsan isteğini büyük ihtimal gönderirler.

bende 97 cd var. ankaradayım kullanma günlük mesafem yaklaşık 55 km. bence süper yoğun trafikte hiç sıkıntı yaratmıyor. 100 km'de yaklaşık 9-9,5 litre benzin yakıyor sabah ve akşam mesai trafiğinde. uzun yolda ise 6-6,5 civarı yakıyor. çok memnunum. doğru tercih yaparsınız. hayırlısı olsun sizin için:good:
Arkadaşlar benim aracım 98 Astra F kasa 1.6 ecotech otomatik. Rahatıma düşkün bir insanım ve dolayısıyla oaotmatik tek tercihim. Arkadaşlar benim aracım karma benzinde 100 km. 11-11,5 litrenin altına hiç düşmüyor. Otomatik fazla yakar mantığıyla ve rahatlıktan vazgeçmemk adına hiç şikayet etmemiştim ama 2.0 motorda 9-9,5 litre değerlerini görünce şaşırdım. Benim aracımla ilgili bir problem mi? Diğer arkadaşların yakıt durumları nasıl?

Geri