Otomatik vites Astra Edition için lütfen bilgi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pamu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çalışıp çalışmadığını arabanın ilk kalkışında hissedersiniz lastiklere basınc uygular ve araç titreyerek kalkar hızlanmaz birden yani bariz bir şekilde hissedersin çalışıp çalışmadığını artı olarak bu araçlara zincir takılmadığını biliyorum bilgilerinize

teşekkürler arkadaşlar!

ya yok olurmu öyle şey zincirsiz felan bendede 96 otomatik var çankırıdayım kar yağdığı zaman kullandım hiç bir etkisini görmedim haa sadece sen ayağını istediğin kadar gaza bas o bildiği kadar alıyo sadece bu dikkatimi çekti

söylenenlerin dışında söylenmeyen bişey de benden; şanzıman ısısı yükseldiğinde veya vites pozisyonlarıyla oynandığında otomatik olarak devre dışı kalır, kalkış yardım düğmesi.(kitapta adı öyle geçiyor, sanki antipatinaj farklı bence)

Arkadaşlar bu düğme o zaman çalışmıyor çünkü bastığımda ne araba kalkışta farkediyor ne de ışık güçleniyor "s" ışığı da sönmüyor sorun nedir sizce, napabilirim?

Arkadaşlar bu düğme o zaman çalışmıyor çünkü bastığımda ne araba kalkışta farkediyor ne de ışık güçleniyor "s" ışığı da sönmüyor sorun nedir sizce, napabilirim?
arkadaşım bak şimdi forma ne kadar açıklayıcı bilgiler yazmış arkadaşlar ama bi o kadarda yanlış bilgi yazanlar var.
ŞİMDİ
s ışığı spor kullanım içindir yada seri kullanım diyelim snn sorunla ilgisi yok
snn problemine gelince aracın vites kol pordunda sağda yzeysel olarak kalan düğmeye 1 kez bastığında ışığı aşırı netleşecek o düğme kontak açıldığında kısık yanar.eğer netleşmiyor yanmıyorsa ampul bozuktur çalışıp çalışmadığını öle kalkışta anlayamazsın zemin ıslak yada kaygan olacak bunu denemek içinde öle patinaj vs yapıp aracını yormanada gerek yok çalışıyorsa zaten patinajda çekmez git bi servise tech 2 arız tesbit cihaza bağlat kontrolünü yapsınlar kafanda rahatlasın ok saygılar

sağolun yalçın bey

Geri