Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar hiç bilen yokmu bu kanuyla alakalı birşeyvectra b 2.0 cd otomatik şanzumanın yağını nereden boşaltıyoruz arkadaşlar ve nereden koyuyoruz![]()
Şanzuman yağı değişimi çok para tutan bir şey değildir, herhangi bir Opel ustası bu işlemi yapar. Ha ben bu tür işleri yapmaktan zevk alıyorum derseniz o başka.
herkez yapa kıra öğrenecektir Savaş abi biz almanyada tamir pahalı olduğundan yapa boza öğrendikÇaresizlik karşısında bir iş için istenen ücretin çok fazla bir önemi yoktur, zira bir işin nasıl yapıldığı bilinmiyorsa kızsakta, sinir küpü olsakta mecburen istenen rakamlar ödeniyor (tabii kazıklanmamak şartıyla). Bir sürücü olarak amatörce yapabildiklerimiz var, yapamadıklarımız var. İçimizde bir bujiyi sökemeyip kıranlar olmadı mı veya karter tıpasına diş kaptırıp yalama yapan yok mu? O nedenle birtakım sürücülerin "ustalar çok para istiyor, dur bir el de ben atayım, belki yaparım" demesine karşıyım. Bana göre eli işi yatkın olmayanlar araçlarını boşu boşuna kurcalamasınlar. (Söz meclisten dışarı diyerek bir not ekleyeyim; yazdıklarımı konu sahibi ve yorum yazan arkadaşlar üzerine alınmasın).
ben değiştim altda motor karteriyle kafakfaya bakıyo yani eğilip motor karterini bulun sonra .aracın ön tarafından altına yattığınız zaman karterin sol tarafına doğru şanzumana bakın hemen kenarda 22 anahtar tutuyor doldururkende yağı kontrol ettiğiniz yerden koyuyorsunuz bu kadarevet cevap veren yokmu veya şanzıman videosu koyan filan otomatik şanzıman cd b kasa yağ nereden boşalıp nereden doluyor...