otomatik şanzuman acil yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fuatank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fuatank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
98 otomatik vectram var.
bugün tech2 ile bakıldı ve şanzumandan bi sorun gözükmediğini söylediler. ancak arabam kalkıştan 5 dk sonra vites boştaymış gibi oluyo. sorunun yağ pompasından kaynaklanmış olabileceği söylendi. yarın sökülüp bakılacak. işçilik ve parça fiyatları hakkında bilgisi olan varmı. şimdiden teşekkürler.

arkadasım imkanin varsa surye ülkesine git sanzımanı değistir ben öyle yaptım sorun bitti bir sanjuman yaklasık hepsiyel birlikte halepte 700 dolar

ha birde onların içinde miknatıs varmis ona baktir bir süre sonra özeliğini yitirdiği söyleniyor benimki öyledi ben değitirdim keayfi odlarak

Son düzenleme:
kardeş ilgin için saol. ama araba şuan gidebilecek durumda değil. başka sorun yaşayan arkadaş yokmu???

vites seçicisine baktırman gerekiyor şanzumanda problemin yok

götürdüğüm otomatik şanzumancı söktü şanzumanı ve balatanın yandığını tribüne zarar verdiğini söyledi. tribüni tornacıya gönderdi. balatalar tamir takım filan değiştirecek ve fiyatı 1.500 ytl çıktı.

Son düzenleme:
otomatik

yokmu arkadaşlar otomatik şanzumanında sorunu olan

aracı ne zamandan beri sen kullanıyosun?

araç 7-8 aydır bende. km 160000 şuan

Arkadasim sen zaten sanzimani sokturmussun. Kaldi ki yukarida ardaopel sanzimanda sorun yok, vites seciciye baktir demis.
Selamlar..
Seyf

benimde otomatik vites bir ara bendede vardı şanzuman arızası ama sonra yalnış tespit oldu.bana sadece söküp takması 1500 demişlerdi sen arızayıda yaptırmışsın iyi fiyat bence..

Geri